קסם בחורף
ד דסולישה ❤ משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 4/2/21 הוסף לסימניות #4 תמונה מהממת ועיבוד קסום ביותר!!
עדינה טהלר משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 4/2/21 הוסף לסימניות #5 יו איזה דבר, היא שלך? תמונה מהממת, קימפוז נכון ועיבוד מושקע ומוסיף המון.
שרה שרם צילומותק מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 4/2/21 הוסף לסימניות #8 תמונה מקסימה(●'◡'●)
מ מירב שרעבי משתמש מקצוען צילום מקצועי 4/2/21 הוסף לסימניות #10 כל הצד הימני של התמונה דווקא תפס אותי, הצמחיה, נוגעת לי ללב. תמונה מהממת
ת תודה לך ה’ משתמש מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי • 4/2/21 הוסף לסימניות #11 נכתב ע"י עדינה טהלר: יו איזה דבר, היא שלך? תמונה מהממת, קימפוז נכון ועיבוד מושקע ומוסיף המון. לחצ/י כדי להרחיב... תודה עדינה, כן הבובה שלי ברוך ה'.
נכתב ע"י עדינה טהלר: יו איזה דבר, היא שלך? תמונה מהממת, קימפוז נכון ועיבוד מושקע ומוסיף המון. לחצ/י כדי להרחיב... תודה עדינה, כן הבובה שלי ברוך ה'.
מרים שוורץ מאירה רגעים שמחים מנוי פרימיום צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 4/2/21 הוסף לסימניות #12 ילדה בובה! העיבוד מאלף!
רבקי וועג- הס מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום צילום מקצועי הפקות ואירועים 4/2/21 הוסף לסימניות #14 תמונה מהממת!!! עיבוד קסום ומלא אוירה!!
ת תודה לך ה’ משתמש מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי • 4/2/21 הוסף לסימניות #15 נכתב ע"י Mmiri: ילדה בובה! העיבוד מאלף! לחצ/י כדי להרחיב... נכתב ע"י אילה ו: משגע! תמונה קסומה ויפה לחצ/י כדי להרחיב... נכתב ע"י רבקי הס: תמונה מהממת!!! עיבוד קסום ומלא אוירה!! לחצ/י כדי להרחיב... תודה רבה, כיף לשתף!!!
נכתב ע"י Mmiri: ילדה בובה! העיבוד מאלף! לחצ/י כדי להרחיב... נכתב ע"י אילה ו: משגע! תמונה קסומה ויפה לחצ/י כדי להרחיב... נכתב ע"י רבקי הס: תמונה מהממת!!! עיבוד קסום ומלא אוירה!! לחצ/י כדי להרחיב... תודה רבה, כיף לשתף!!!
רחלי בלושטיין משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי הפקות ואירועים 4/2/21 הוסף לסימניות #16 מהמם! באמת יש בתמונה הזו קסם!