קסם טיפות הקפור

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• DSC_0536 גגג .jpg
    KB 517.3 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
שוב פעם אני לא מצליחה לצלצל, משהו יודע למה?
התמונה מענינת מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;935287:
שוב פעם אני לא מצליחה לצלצל, משהו יודע למה?
תלחצי על Ctrl ו - (מינוס) ונסי שוב, כדי לחזור לגודל התצוגה המקורי לחצי על Ctrl 0

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Srool;935292:
תלחצי על Ctrl ו - (מינוס) ונסי שוב, כדי לחזור לגודל התצוגה המקורי לחצי על Ctrl 0

זה באמת עובד עם ctrl-/
אבל איך זה קשור? ולמה לפעמים אני כן יכולה ולפעמים לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;935294:
זה באמת עובד עם ctrl-/
אבל איך זה קשור? ולמה לפעמים אני כן יכולה ולפעמים לא?
יש באג כלשהו בעמוד.
הבעיה קיימת בד"כ כשיש תמונת רוחב בהודעה - הדף חורג מרוחבו הסטנדרטי וכפתור ה'תודה' נכנס למיקום שבו אמור באנר וכד', והבאנר מסתיר כביכול את הכפתור.
כשאת מקטינה את התצוגה מיקום הלחצן משתנה ו'יוצא ממחבואו' שמתחת לבאנר.

משהו כזה.

רק בואו נעצור את הדיון כאן, זהו לא נושא האשכול :)

• הוסף לסימניות
כפור..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה