שיתוף > תנו לי מחמאה קסם של בייחד - רגעים ספונטניים

• הוסף לסימניות
IMG_6679.jpg
IMG_6688.jpg
עד שמתארגנים להופעה הבאה

• הוסף לסימניות
תפיסות טובות ויפות!
מרגישים את הקשר שיש בניהם
מקסים!!

• הוסף לסימניות
וואו כמה יופי!
רואים פה פה אהבה הדדית...
פשוט מדהים!!

• הוסף לסימניות
הכמיה ביניהם יפה
קרני השמש מקסימות!
חסר לי אור על המצולמים, באיזו שעה צולם?

• הוסף לסימניות
תפיסות טובות ויפות!
מרגישים את הקשר שיש בניהם
מקסים!!
תודה ברכי אכן יש בינהם קשר מיוחד
וואו כמה יופי!
רואים פה פה אהבה הדדית...
פשוט מדהים!!
תודה שרי :)
אהבתי!איזה תפיסות!
תמונות מהממות!
:)
הכמיה ביניהם יפה
קרני השמש מקסימות!
חסר לי אור על המצולמים, באיזו שעה צולם?
תודה אכן צולם שהשמש בזוית אבל ממש למעלה שעדיין זורחת חזק אני אוהבת את האור הזה ובכוונה תריס מהיר מאוד שלא יהיה אור מידי חזק ובהיר
לדעתי האור מספיק יותר אור היה פחות קונטרסט ולא בטוח שהקרניים היפיפיות של השמש היו יוצאות כך

• הוסף לסימניות
איזה תפיסות יפות
מגניב
אלו התמונות הכי יפות

• הוסף לסימניות
הראשונה פשוט טוב.

• הוסף לסימניות
יוו אחלה של תפיסות!!!!
אהבתי את הספונטניות !!
שעת איכות אב ובן:p:p:p
ומה קורה אם אימא??? מקווה שיש גם איתה??:rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
חח תודה וודאי שיש איתה ..
עם אני יעלה לפה אמא יגרשו אותי ..

• הוסף לסימניות
אהבתי!
ממש יפה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה