תנו לי ביקורת קסם של ילדה

• הוסף לסימניות
הפלומה הרכה,
הגוף הקטנטן הזה,
שזה עתה בא לעולם
תגידו לי אתם,
יש לי קסם כזה??
ברוכה הבאה לעולם ילדונת!
7S6A7810 copy.jpg
7S6A7866 copy.jpg
7S6A7808 copy 2.jpg
7S6A7753 copy.jpg
7S6A7723 copy.jpg
7S6A7742 copy.jpg
לוגו אילה שטרן.png

• הוסף לסימניות
מושלם !
ממש אהבתי את התמונה הראשונה !
מלאכית קטנה

• הוסף לסימניות
איזה שיער :love:
הכי אהבתי את הסגולה...

• הוסף לסימניות
וואו, זה מושלם!!

• הוסף לסימניות
וואו...
זה שיא השלמות
איזה רכות איזה קסם
הכי אהבתי את השנייה!

• הוסף לסימניות
בסד מתיקות!!!מהמם!

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות!
יש לך זוויות ממש יפות!

• הוסף לסימניות
תודה לכולן על התגובות!
שימחתן ממש:giggle:

בכל מקרה- כל אחת פה אהבה תמונה אחרת,
אני רגועה:LOL:

• הוסף לסימניות
אילה אלופההה~
תמונות מטריפות
תאורה משגעת!!

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות כל כך!!!!

• הוסף לסימניות
מהמם!
אהבתי את הרקע הסגול

• הוסף לסימניות
תמונות יפיפות
הראשונה והרביעת מושלמות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה