• הוסף לסימניות
הבלונדיוניות המקסימות האלה, השתלטו לי הסטודיו :)

קבצים מצורפים

• IMG_4915.jpg
    KB 206.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
דוקא נראה לי שאת זו שהשתלטת מצוין עליהם!:)
תמונה יפה!
נראה לי שהן קצת ורודות גם בפנים שלהן [או שזה רק במסך שלי]...

• הוסף לסימניות
מקסים ובובתי!!
רק הוורוד השתלט לך על המחשב משום מה...:)

• הוסף לסימניות
מתוק מאד
באמת הפנים שלהם נראות וורודות מאד וגם פלסטיקיות ולא טבעיות שזה נוצר מעריכה שגויה של טשטוש כל אזור הפנים

• הוסף לסימניות
חמוד!
הזווית הזאת לא כ"כ מחמיאה לגדולה, במיוחד כשהיא ליד הקטנה, זה משמין אותה.

• הוסף לסימניות
אכן, זה קצת ורוד, אני אוהבת שזה נותן תחושה נעימה ורכה יותר.
ציבי, לא טשטשתי את כל אזור הפנים, אלא רק לחיים עם מסכה - הן היו חלקות מלכתחילה...

• הוסף לסימניות
1. רואים שעבדת עם מסכות אבל זה ממש מוגזם העיבוד, הגדלתי ואני ממש רואה אפילו את הגבולות של איפה שטשטשת, טשטשת מידי וזה נראה בובותך פלסטיק או חרסינה
2. לגבי רכות, תמונה לא נהיית רכה יותר ע"י שעושים אותה ורדרדה, העיקר שהתמונה תהיה חמימה ולא קרירה

מוסיפה לך הצעת עריכה בשניה, העיקר להוסיף יותר צהוב ולהוריד מג'נטה

תגדילי עכשיו את הקובץ שלך והקובץ שלי, תדפדפי במהירות בינהם ותראי את ההבדל

• הוסף לסימניות
יפה!
הוספת גם בהירות מסוימת? או רק צבעים?

• הוסף לסימניות
גם בהירות קצת וגם צהוב הוספתי והורדתי קצת רוויה מהמג'נטה, בגדול זה מה שעשיתי

• הוסף לסימניות
תראי העריכה שלי ממש לא מושלמת כי למשל עשיתי את השינוי על כל התמונה וזה ממש לא נכון כי החולצות נהפכו לצהבהבות אז כך שכולם ידעו שזה לא נכון מה שעשיתי

ולגבי הטשטוש על הפנים את צריכה להוריד באחוזי השקיפות של המסכה ולא להשאיר את המסכה הזאת אטומה לגמרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה