• הוסף לסימניות
סו"ס אני רואה שיש לך גם סטודיו
העלית רק חוץ
שווה ביותר!

• הוסף לסימניות
יפיופה הילדה!
תאורה אחורית מדויקת, תאורה בכלל מושלמת, עיבוד נפלא של עור הפנים,
ובכלל הקסם בתמונות שלך הוא תמידי, זה לא משהו חדש.

החדות בתמונה, העיניים התכולות, תמונה ממש מושלמת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;1808610:
סו"ס אני רואה שיש לך גם סטודיו
העלית רק חוץ
שווה ביותר!

תודה.
נכון,אני לא מצלמת הרבה בסטודיו
הלקוחות רוצים בעיקר חוץ ,מבינה אותם אין כמו צילומי חוץ :)

• הוסף לסימניות
קסם אמיתי של תאורה.
השניה חלומית

• הוסף לסימניות
חני באמת מקסים.......
אם איזה עדשה את מצלמת בסטודיו?
85?או שאני טועה?

• הוסף לסימניות
תאורה וואו
וילדה מדהימה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה קוביצק;1808819:
חני באמת מקסים.......
אם איזה עדשה את מצלמת בסטודיו?
85?או שאני טועה?

עם ה85 אני יצלם שם רק נחיריים :)

• הוסף לסימניות
חני פשוט מקסים!

• הוסף לסימניות
זה ממש מושלם
התאורה, העריכה, המבט...

• הוסף לסימניות
פניני ודסי -תודה :)

• הוסף לסימניות
מבט מהפנט
יופי של תאורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה