• הוסף לסימניות
חני מקסים.

• הוסף לסימניות
היא באמת חמודה
תודה חברות.

• הוסף לסימניות
מושלם!
מותק של ילדה

• הוסף לסימניות
מוכשרת!
לא בטוחה לגבי הילדה (המתוקה!) אבל את השמלה היפה אני בטוח זוכרת :)

• הוסף לסימניות
וואי איך פיספסתי את זה
התמונות פשוט מעולות
תאורה מהממת עם הרבה עומק
הילדה נראית דינה די עם העיניים הגדולות (:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי פרוטי;1814470:
מוכשרת!
לא בטוחה לגבי הילדה (המתוקה!) אבל את השמלה היפה אני בטוח זוכרת :)
רק עכשיו נופל לי האסימון מי את
אז הזכרון עובד חלקית ;)

נכתב ע"י tzivi;1814558:
וואי איך פיספסתי את זה
התמונות פשוט מעולות
תאורה מהממת עם הרבה עומק
הילדה נראית דינה די עם העיניים הגדולות (:

טנקס ציבי

• הוסף לסימניות
מיוחד, לא רגיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י C H A N Y;1814765:
רק עכשיו נופל לי האסימון מי את
אז הזכרון עובד חלקית ;)

אחרי האאוטינג שעשית לי שבוע שעבר מתבקש שלפחות תצליחי לזהות מי אני, לא? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי פרוטי;1814789:
אחרי האאוטינג שעשית לי שבוע שעבר :mad: מתבקש שלפחות תצליחי לזהות מי אני, לא? :)

אז הנה את רואה שלא היה סיבה לקחת קשה מדי : )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה