קסקט לתינוק

• הוסף לסימניות
אני מחפשת קסקט יפה וחגיגי לתינוק
יודעות איפה אפשר לקנות בירושלים?
ומה המחירים בערך?
אשמח לעזרתכן.....

• הוסף לסימניות
יש בורודים במאה שערים
70 ש"ח

• הוסף לסימניות
בבנים יש עכשיו ממש בזול נראה לי 35 יש בשחור,לבן(אבל לא בוהק )וקרם קצת כהה.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות המהירות.
70 קצת יקר לי
ב-35 נשמע מעולה הבעיה שאני מחפשת בגווני אפור.
מישהי יודעת?

• הוסף לסימניות
אולי תתקשרי לבנים ותשאלי אם יש...לצערי אין לי את המס'

• הוסף לסימניות
תודה.
אני צריכה את זה לעוד שבועיים....
יודעים אולי על עוד חנויות?

• הוסף לסימניות
זכור לי שיש מכירה קבועה של כובעים לילדים ברח' קדושת אהרון,
אולי שם יהיה

• הוסף לסימניות
יש ברייצל אייצ

לא יודעת מחירים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arwn;1412115:
זכור לי שיש מכירה קבועה של כובעים לילדים ברח' קדושת אהרון,
אולי שם יהיה

סליחה על הבורות
איפה זה רחוב קדושת אהרון?

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת בזול, יש בסגנון חנויות כמו פמילי סנטר פשוטים וחמודים בסביבות ה25 שח. וקיים באפור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה