דרוש מידע קעמפ דאצ'ה לבנים

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 12, אמר ששמע מחברים שיש קעמפ / מסגרת בשם דאצ'ה
האם מישהו מכיר את התוכנית ויודע לתת לי פרטים על זה

• הוסף לסימניות
יש את הישיבישע דאצ'ה
אני מכירה את סניף ירושלים
הרעיון הוא שבבוקר לומדים במסגרת מפוקחת
ויש פעילות אחרי צהרים
וטיול גדול לצפון בסוף הקעמפ
מומלץ מאוד מאוד!!

• הוסף לסימניות
אבל זה לא לילד בן 12 אלא לישיבות

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה
גם בב"ב היה כך שנה שעברה
אני מאמינה שיהיה פרסום בימים הקרובים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בירושלים, מי מארגן את זה? באיזה שכונות יש?

• הוסף לסימניות
זה מאורגן ע"י ארגון תודעה
(לדעתי זה מיועד לציבור הליטאי אבל אני לא בטוחה)
בכל שכונה יש בבית כנסת מסוים את הלימוד ואחה"צ יש יציאה מכל השכונות לפעילות
אני מאמינה שיהיה פרסום בימים הקרובים
בד"כ מפורסם ביתד נאמן

• הוסף לסימניות
יש מעולים לכיתה ו עד לעולים לישיבות קטנות

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לראות תוכנייה? את ימי הפעילות והשעות וכו'?

• הוסף לסימניות
חוץ מזה שזה ארגון תודעה מישהו יודע מי המנהלים/המדריכים איזה סגנון? לפי הקליפ זה נראה סגנון מודרני יותר מיילדי החיידרים הקלאסים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה