כללי קעמפ (לאגר) - מודעה

• הוסף לסימניות
מודעה\פלייר.
אין כאן יותר מדי קומפוזיציה, אבל זה חביב, לא?

קבצים מצורפים

• גן-ישראל-מודעה.jpg
    KB 602.4 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד...

לא כ"כ הבנתי מה המשמעות של הבד המקומט, אבל העיצוב מוצלח מאוד.

• הוסף לסימניות
המשמעות שלו היא, כמה מקרי, בד מקומט.
זו לא עבודה עם קונספט או מסר כלשהו.
הקעמפ מלא עד גדותיו ללא צורך בפירסום רעשני.
זה רק עניין פורמלי.
זו גם לא מודעה ללקוח, אלא אני שם בתוך העסק.

• הוסף לסימניות
המשמעות שלו היא, כמה מקרי, בד מקומט.
זו לא עבודה עם קונספט או מסר כלשהו.
הקעמפ מלא עד גדותיו ללא צורך בפירסום רעשני.
זה רק עניין פורמלי.
זו גם לא מודעה ללקוח, אלא אני שם בתוך העסק.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד מאוד!
אפשר קצת הסבר על הקמטוטים האלו?
(אם זה רק בשבילך, באנגלית - זה היה הרבה יותר מרשים, סתם טריק גרפי... ;) )

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
הבד המקומט מזכיר קצת חולצה עם כיתוב, כמקובל בקעמפים...

• הוסף לסימניות
"באנגלית יותר מרשים?" לא,לא הבנת. זו מודעה לקעמפ רוסי (ומובן שהוא יהיה ברוסית), ואני רק צייינתי שלא מדובר בעבודה ללקוח, מאחר ואני עצמי שייך לארגון הקעמפ.

לא חשבתי על קימוטי החולצה באופן הזה. חוץ מזה, איפה ראית ילד עם חולצה כל כך מקומטת? :)

ה"קמטוטים", הם בסך הכל תמונה של בד מקומט, וקצת משחק בשיטות שילוב ובלנדינג.

• הוסף לסימניות
"באנגלית יותר מרשים?" לא,לא הבנת. זו מודעה לקעמפ רוסי (ומובן שהוא יהיה ברוסית), ואני רק צייינתי שלא מדובר בעבודה ללקוח, מאחר ואני עצמי שייך לארגון הקעמפ.

לא חשבתי על קימוטי החולצה באופן הזה. חוץ מזה, איפה ראית ילד עם חולצה כל כך מקומטת? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איזוטופ;387309:

.
אוו~~ עכשיו הכל ברור...
ספסיבה :p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איזוטופ;387309:

נו, אמא שלו לא היתה שם (בקעמפ) לגהץ לו את החולצה, אחרי הקיאקים...

בכל אופן ה"קמטוטים" רק מוסיפים,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה