קפוא, קפוא...

• הוסף לסימניות
כשמתחמם בחוץ, כיף להתעסק עם השלג...

• הוסף לסימניות
איזה יפה... מקרר אותי טוב.

יש משהו מפתה להאמין שזו תמונה אחת שחתכת באמצע לשניים. שימי לב לענף בצד שמאל, איך זה ממשיך בעין... מקסים!

ובקטנה, בלי קשר: תעדכני את החתימה. כבר אחרי ל"ג בעומר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;n4918882:
איזה יפה... מקרר אותי טוב.

יש משהו מפתה להאמין שזו תמונה אחת שחתכת באמצע לשניים. שימי לב לענף בצד שמאל, איך זה ממשיך בעין... מקסים!

ובקטנה, בלי קשר: תעדכני את החתימה. כבר אחרי ל"ג בעומר.

תודה.
עצרתי באמצע ניקוי שריטות וריטושים כדי להתרענן קצת.
הרקע שם קצת שונה, למרות שזה אותו הר ברקע.

ולצערי אני לא מצליחה לעדכן את החתימה.
ניסיתי כבר מזמן, ולא הצלחתי.
איפה עושים את זה?.

• הוסף לסימניות
חלאקה לא עושים רק בל"ג בעומר....

• הוסף לסימניות
בתמונה ב' הרקע מצויין, הענף פחות
בתמונה א' הרקע קצת פחות מוצלח, אבל הצורה של הענף יושבת בפריים טוב יותר.
אם הייתי צריך לוותר על תמונה, זאת הייתה התמונה השניה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י raziela;n4919854:
חלאקה לא עושים רק בל"ג בעומר....

היה כיתוב בחתימה אודות ל"ג בעומר, ורק אתמול הצלחתי לשנות אותו.

נכתב ע"י קקטוס;n4919954:
בתמונה ב' הרקע מצויין, הענף פחות
בתמונה א' הרקע קצת פחות מוצלח, אבל הצורה של הענף יושבת בפריים טוב יותר.
אם הייתי צריך לוותר על תמונה, זאת הייתה התמונה השניה.

זה עם המאקרו 100 2.8 של קנון. היא חדשה, ואני עדין לומדת אותה.
ניסיתי לתמרן איתה שם, והיה קצת קשה עם הענפים והעצים האחרים.
לא יכולתי להמשיך בנסיונות, כי האוטובוס הגיע, ואני הייתי צמודה לקבוצה.
לאט לאט אלמד אותה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה