קפוצון קטיפה

• פותח הנושא ntnt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשתקפוצון קטיפה בצבע כחול לילדה.
משהי נתקלה אולי??
(אני מעדיפה את התוצ"ח)

• הוסף לסימניות
יש שם תוצ"ח?? (לא נראה לי..)

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת,
יש בקידי שיק, או בקנדי.
איך האיכות של עזרה ואחווה וכמה המחיר?

• הוסף לסימניות
מצאתי שנה שעברה בתמנון ילדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ntnt;1143520:
מחפשתקפוצון קטיפה בצבע כחול לילדה.
משהי נתקלה אולי??
(אני מעדיפה את התוצ"ח)
יש עכשיו בתמנון כל הצבעים מהממים ב 70 ש"ח ומידת XS יכולה להיות טובה לילדים!

• הוסף לסימניות
ראיתי בתמנון, זה גדול...

• הוסף לסימניות
בירושלים במכירה במחל 8

• הוסף לסימניות
יש בקידישיק, בזאר שטראוס, ובד"כ גם בזארה.
אני קניתי לפני שנתיים בבזאר שטראוס (אותה חברה כמו קידישיק רק 10 ש"ח פחות) וזה נראה ממש מצוין.

• הוסף לסימניות
זיסיס בירושלים, נמצא מעל אמפרית החסד ברחוב פתח תקוה. הכל תוצרת חוץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh22;1144459:
זיסיס בירושלים, נמצא מעל אמפרית החסד ברחוב פתח תקוה. הכל תוצרת חוץ.

כן , אני יודעת אבל המחירים........... מעל 200 ש"ח!

• הוסף לסימניות
יש בקנדי, קפוצון מהמם!!! (אבל בלי כובע)
קניתי אתמול במחיר חיסול ב- 90.
המכירה עד היום ב-22:00 באולמי הפנינה י-ם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה