"קפטה" לתחפושת

• פותח הנושא sth
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לילד בן שלוש, איפה משיגים?
או שאולי יש לכם להשאיל?
אני באשדוד.

• הוסף לסימניות
ממש ממש אף אחד לא יודע?
אחותו כלה וברור לו שהוא החתן!
תעשו לו טובה...

• הוסף לסימניות
ראיתי פרסומת על השכרת קפוטות לחלאקה בירושלים

• הוסף לסימניות
בת"ת דרכי אבותנו בק"ס עשו שנה אחת לכל הילדים אולי את יכולה להשיג ממשהי שהיה לה שם ילד

• הוסף לסימניות
יש מישהי באשדוד שמוכרת תחפושות מדהימות, יש לה תחפושת של חתן מושלמת החל מגיל חצי שנה, שווה לך לנסות, תפני אלי למייל- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני תפרתי...
אבל ת'אמת שזה לא יצא לי מי יודע מה...
אולי תשאלי תופרת כמה היא תקח לך על זה

• הוסף לסימניות
יש בחנויות של ביגוד חסידי (דסקל וכדו'), הם קוראים לזה בשם חלוק אוכל שבתי לילד
נראה לי בסביבות 200 שח, אבל אמיתי לגמרי.

• הוסף לסימניות
אם זה עוזר לך יש לי "קפטה" ירושלמי לילד בן 2.5 בערך.

• הוסף לסימניות
אני לקחתי "קפטה" של ילד (התחיל ללכת עם קפטה בגיל 11 והיה נמוך) ונתתי לתופרת להקטין ולהצר. יצא ממש מוצלח! בכלום כסף

• הוסף לסימניות
היום "תחפושות ברמה" פרסמו שהם פותחים את המכירה שלהם בשמאי 10.
ואני חושבת שיש להם שם.

• הוסף לסימניות
תפני לרבנית מטשערנוביל (ברח' ינאי) יש לה הרבה מידות והיא נותנת בכיף!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה