עזרה קפיץ למייבש כלים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה יש לי מייבש כלים מנירוסטה של שתי קומות (כמו בתמונה המצורפת) שתלוי על ידי קפיצים, חלק מהקפיצים נהרסו עם הזמן, ואני מחפש לקנות חדשים, אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הקפיצים באזור בני ברק אני אשמח אם יוכל לעדכן.
1743937792400.png

• הוסף לסימניות
וכן למישהו יש רעיון מה עושים עם מיבשים כאלה בפסח?
יש לקנות כזה ולהחליף?
או ששמים מעל משהו, ומה?
אשמח לשמוע
תודבה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה יש לי מייבש כלים מנירוסטה של שתי קומות (כמו בתמונה המצורפת) שתלוי על ידי קפיצים, חלק מהקפיצים נהרסו עם הזמן, ואני מחפש לקנות חדשים, אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הקפיצים באזור בני ברק אני אשמח אם יוכל לעדכן.
צפה בקובץ המצורף 1939731
קניתי חדש דרך האינטרנט.
200 ש"ח כולל משלוח.
אני קניתי במפעל בחיפה לא זכור לי בדיוק.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קניתי חדש דרך האינטרנט.
200 ש"ח כולל משלוח.
אני קניתי במפעל בחיפה לא זכור לי בדיוק.
תודה. יש לי מצוין ורק הקפיצים הלכו כך שזה לא תפוס מספיק חזק, כך שאין לי עניין לקנות חדש.
מה גם שיש סוגים שמחלידים ושלי כבר שנים לא מחליד כך שחבל לי להחליף אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה