"קפיצה במוט "

• הוסף לסימניות
תגובות יתקבלו בברכה
גם מכאלה שהם לא צלמים
מוטי :)

קבצים מצורפים

• DSC_9558_בל_לפרוג_800_מסגרת_ח_26_מעו.jpg
    KB 230.9 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
יפהפה!

בקטנה, הייתי מעדיף את הפוקוס מעט יותר בעיניים אפילו על חשבון הכנפיים המהממות.

• הוסף לסימניות
יפה,
נראה שעבר חידוד יתר.

• הוסף לסימניות
קפיצה במוטי :)
נחמד ויפה. גם אני הייתי מעדיף את הפוקוס קצת יותר אלי. אבל בקטנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;461976:
תגובות יתקבלו בברכה
גם מכאלה שהם לא צלמים
מוטי :)
גם מכאלה שלא אוהבים ג'וקים וכד'?

• הוסף לסימניות
נראה לי שיהיה הרבה יותר אמיתי
להציג את הצילומים הללו בלי כל המשחקי פוטושופ...

מחיקות והורדות של הברקות
אולי נראות טוב אצל מי שלא יודע איך זה נראה

לי זה הופך את החוויה ללא אמיתית
ולפלסטית לחלוטין...

צר לי

• הוסף לסימניות
תמיר סליחה שאני כל כך דוגרית אבל למה לקטול כזו תמונה יפה ומוצלחת? ועוד של מוטי?
קטונתי מלהבין (על אף שתחום הצילום מישני אצלי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;462571:
תמיר סליחה שאני כל כך דוגרית אבל למה לקטול כזו תמונה יפה ומוצלחת? ועוד של מוטי?
קטונתי מלהבין (על אף שתחום הצילום מישני אצלי)

לדעתך היא מוצלחת לדעתי לא
תקראי את המשפט הרביעי שלי..

• הוסף לסימניות
קראתי, אך משום מה הרוח נושבת לכיון שונה........ אז מה עם הוא הוריד הברקה כל שהיא. זה לא מוריד מהערך והיופי של התמונה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;462580:
קראתי, אך משום מה הרוח נושבת לכיון שונה........ אז מה עם הוא הוריד הברקה כל שהיא. זה לא מוריד מהערך והיופי של התמונה!!!

לדעתך...

לדעתי זה כן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה