קפיצת ראש

• הוסף לסימניות
אחרי האוכל :)

קבצים מצורפים

• קפיצת ראש.jpg
    3 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אני מדמיינת?
נראה שאין התאמה בין הנוף הנשקף בחלונות העיליים לבין החלונות המרכזיים.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
גם פה העבודה היא עבודת תאורה וחומרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1161756:
יפה מאוד
גם פה העבודה היא עבודת תאורה וחומרים?
המודלים מוכנים, העבודה -
תאורה, חומרים, טקסטורות (גם הדספלסמנט של המים), רנדור ופוסט.
ישנן כמה סיבות שאינני מדגיש זאת -
א. ניתן לבנות, אבל מכיון שאת הדברים המסובכים יותר, לוקח יותר זמן עבודה, לכן חבל על הזמן (בשל כך ברוב העבודות של כולנו, חלק עצום מהמודלים מוכנים, חוץ הקירות :)).
ב. אם אני אומר זאת, מי שלא מבין, יחשוב - אז מה עשית (מניסיון), כפי שאתה יודע יש הרבה עבודה כדי להגיע לרמה גבוהה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, לאחרונה החלטת להוציא לנו את העיניים...
איך עושים את המרקם של האדמה בעציץ? זה רק טקסטורה עם באמפ?
והבריכה נראית לי משום מה לא מספיק עמוקה (ודאי לקפיצת ראש...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SSL;1161755:
אני מדמיינת?
נראה שאין התאמה בין הנוף הנשקף בחלונות העיליים לבין החלונות המרכזיים.
למטה ישנם עשבים, ולמעלה ישנו הר שעליו עצים.

דרך אגב, זה אולי תמוה איך אני מעלה כמה עבודות ביחד :confused:
כאשר אני עובד, אני עובד במקביל על כמה פרויקטים, כך כשאני בוחן אחד ע"י רנדור, אני עובד על אחר במקביל.:D
וכן על זה הדרך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;1161761:
יפה מאוד, לאחרונה החלטת להוציא לנו את העיניים...
איך עושים את המרקם של האדמה בעציץ? זה רק טקסטורה עם באמפ?
והבריכה נראית לי משום מה לא מספיק עמוקה (ודאי לקפיצת ראש...)
כן, האדמה בעציץ היא טקסטורה עם באמפ'. לענ"ד היופי באדמה זה שהוספתי לו מידה של רפלקטביות, כך הוא נראה הרבה יותר חי (כתבתי בעבר, שכמעט לכל החומרים יש להוסיף רפלקסטביות, במידה זו או אחרת).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;1161764:
למטה ישנם עשבים, ולמעלה ישנו הר שעליו עצים.

את זה רואים, אבל מציאותית איך יתכן שפיסת שמים תראה בין העשב לבין ההר?:confused: לא כ"כ מסתדר בעין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SSL;1161774:
את זה רואים, אבל מציאותית איך יתכן שפיסת שמים תראה בין העשב לבין ההר?:confused: לא כ"כ מסתדר בעין.
אין שמים בין העשב לעצים, ישנו אגם.
את רוצה שאעלה את התמונה:D
בצחוק:D

• הוסף לסימניות
אחרי ההסבר... בריכה על שפת האגם באמת נשמע טוב!
לעיניים (שלא תמיד מקבלות הסבר) זה עדיין מציק, אולי הכיוון לא טוב,
נראה שכל החדר מוטה כלפי מטה אולי?(ביחס לאגם)
הייתי מנסה להוריד את התמונה של הרקע קצת יותר למטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה