מידע שימושי קפלה מגנטים

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.
רוצה להוסיף משחק הרכבה -
אם עדין אין לי קפלה בבית, רק מגנטים רגילים וקליקס
מה מומלץ לילד בן 5 קפלה, בלוקידס או קפלה-מגנטים?

• הוסף לסימניות
ילדיי כולם שיחקו במגנטים מגיל 2.5 הגדול בהם היום בן 8ץ קניתי 3 חבילו מגנטים המשך השנים.
כל דבר שקשור למגנטים אני הראשונה שקונה.
יש לנו בבית גם מגנטים מסלול מכוניות וגם קפלה מגנטים ( מההיתלהבות קנינו כשעוד היה חדש שילמנו 350..)
אבל והאבל הוא גדול. רק המשחק המקורי של המגנטים שווה את הכסף הילדים שלי לא נהנו משום מוצר אחר שקשור למגנטים כמו מהמקורי.
וכוכבית אזהרה חשובה!!! שימו לב זה אולי המשחק הכי תמים אבל מסוכן באותה מידה! למגנט נצמדים סיכות מסמרים ומתכות שנשכחו.... וההורים לא שמים לב! התינוקות שמים בפה כל דבר.
לכן לפני שמאפשרים לתינוק לרדת לרצפה לבדוק את המגנטים האם לא נצמד אליהם משהו מסוכן!!

• הוסף לסימניות
יש לנו בבית גם מגנטים מסלול מכוניות וגם קפלה מגנטים ( מההיתלהבות קנינו כשעוד היה חדש שילמנו 350..)
אבל והאבל הוא גדול. רק המשחק המקורי של המגנטים שווה את הכסף הילדים שלי לא נהנו משום מוצר אחר שקשור למגנטים כמו מהמקורי.
זה המקורי?

קבצים מצורפים

• o.png
    o.png
    KB 397.2 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
אז בקיצור הקפלה מגנטים לא מומלץ?
עדיף קפלה רגילה למשל?

• הוסף לסימניות
לי יש בדיוק כזה, אני לא יודעת אם זה נקרא מקורי
החלקים חזקים ולא נשברים
מעסיק מאד ילד בן 8
הקטנים יותר אוהבים את המגנטים הרגילים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה