• הוסף לסימניות
האם יש הבדל באיכות בין הסוגים והזיופים
יש ב 50 ₪ ב 120 ₪ 150 ש"ח
מה ההבדל
האם שווה לקנות את הזול או להשקיע ביקר?

• הוסף לסימניות
קפלה מזוייפת אינה אחידה במשקל שלה בכל החלקים ולכן הבניה איתה פחות אחידה ויש יותר בעיות של שיווי משקל (וזה בעצם רוב הרעיון במבנים מקפלה)

• הוסף לסימניות
קנו לנו במתנה חיקוי של הקפלה המקורית
הם ממש עקומים
אי אפשר לבנות מהם מגדלים יציבים כמו במקור

• הוסף לסימניות
כן. הם עקומים כי הם עשויים מעץ זבל, בזמן שחותכים אותם הם די מדוייקים, רק שעם הזמן הם מתעוותים.

• הוסף לסימניות
קפלה זה משחק שקונים פעם בחיים, והוא מחזיק לכל החיים
שוה להשקיע עוד מאה שקלים ולקנות את המקורי
כשהילדים קטנים זה לא משנה, אבל כשהם גדלים זה מאד מתסכל כי החיקויים לא יציבים

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג את המקורי, בירושלים?(חיפשתי ולא מצאתי בינתיים)

• הוסף לסימניות
יש לי חיקוי וילדי בונים עם זה דברים מדהימים
זה יציב וחזק יש לי את זה כמה שנים טובות כבר
אז כנראה יש בזה סוגים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ישר;1131847:
יש לי חיקוי וילדי בונים עם זה דברים מדהימים
זה יציב וחזק יש לי את זה כמה שנים טובות כבר
אז כנראה יש בזה סוגים

של איזה חברה?

• הוסף לסימניות
יש לנו חיקוי, שווה מאוד!
קנינו כמה אריזות במחיר של אריזה אחת מהמקורי. אין שום בעיות של שיווי משקל.

• הוסף לסימניות
יש הבדל בין החיקויים
הפשוטים ביותר - ב40-50 ש"ח --לא מתאימים לבניה לגובה בכלל.
הם מתאימים רק לבניה לרוחב... לילדים קטנים בעיקר.

יש את החיקויים STIX שהם עולים כ120-130 ש"ח והם מצויניים!!!
אני אישית בניתי יצירות נפלאות גם בחיקוי הזה וגם במקורי האמיתי והיקר יותר [250 ש"ח] ולא ראיתי שום הבדל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1131802:
איפה אפשר להשיג את המקורי, בירושלים?(חיפשתי ולא מצאתי בינתיים)

צרי קשר באישי

• הוסף לסימניות
גם לי יש חיקוי והוא מצויין, כבר כמה שנים.

• הוסף לסימניות
שני חיקויים טובים יש בשוק, מנסיון
STIX (איטלקי) וWEBBIES (בלגי)
על הקפלה המרוקאית, שמגיעה באריזה כמו המקורית, סיפרה לי משהיא שנכנס לבן שלה קוץ ליד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה