• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם יש הבדל בין הקפלה המקורי לחיקויים?
לגבי החיקויים ראיתי 2 חברות: סטיקס ומילניום - מה טוב יותר?
המחיר של החיקוי שראיתי הוא בערך 160 ל250 חלקים לא צבעוניים או ל200 צבעוניים. כמה המחיר של המקורי?
בקיצור, כל מידע יועיל :)
תודה

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את הדגמים שציינת, אבל, חשוב לא לקנות קפלה מידי זולה, כי אז החלקים לא משורטטים מספיק מדויק, וכשבונים מגדל גבוה זה מתפרק מהר. כך, סיפרה לי מישהי שקנתה חיקוי זול.
לי אישית יש חיקוי מוצלח, רק שנקרעה לי הקופסא, ואני לא יודעת מה הסוג.

• הוסף לסימניות
לי אישית אין קפלה, אבל אחי קנה לילדיו קפלה מקורית ואח"כ כהשלמה קנה עוד חבילה של חיקוי טוב! אבל הילדים טוענים שיש הבדל וא"א לבנות בזה כמו שקונים בקפלה המקורית.....
החלקים לא מדוייקים במשקל מה שגורם למגדלים לקרוס וכד'......

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן! אשמח לתגובות נוספות.
מישהי יודעת כמה עולה הקפלה המקורית?

• הוסף לסימניות
לנו יש את הסטיקס והוא מצוין. יש לו משקל אחיד והוא חלק ללא קוצים

• הוסף לסימניות
אכן, הסטיקס מצויין. אני קניתי במחיר שציינת את הצבעוניים.
רק באמת אריזת הקרטון נקרעת די מהר...

• הוסף לסימניות
לי היה גם וגם.
(היה, לא נשבר אבל פשוט חשקה נפשו של אחד מהחברה שלי לבנות מצודה עמידה, והדביק את הכפיסים עם דבק עץ)
גודל החיקוי היה שונה מעט מהמקורי (נכון, קטן יותר) ולכן הילדים היו צריכים למיין בין המקוריים לקטנים יותר למנוע קריסות.
מעבר למידות השונות שני הסוגים היו מצוינים.

• הוסף לסימניות
וובי'ס, חברה מעולה (המקורי?)
200 חלקים - צבעוני, 250 - צבע אחיד.
140 ש"ח במקור העגלות והמשחקים באשדוד.

• הוסף לסימניות
אני השגתי את המקורי ב- 200 ש"ח מחיר מציאה באמת!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה