דרוש מידע קפסולות למכונת קפה *לא נספרסו*

• הוסף לסימניות
כל מה שאני רואה זה נספרסו.
יש איפה לקנות אחרים?
כמובן, בהכשר טוב.

• הוסף לסימניות
באתר של עלית זה יותר זול.
ככל שהמארז גדל המחיר יורד.
זה מגיע עד הבית במשלוח חינם
בד"כ יש עוד כמה חבילות בונוס.

• הוסף לסימניות
זה תואם נספרסו

אבל מנסיוני - בסדרה החדשה של הקפסולות של עלית,
יש איזו בעיה, כנראה עשו מעטפת קשיחה מדי, והזרימה של המים לכוס מאד איטית.
מנסה עם קפסולה מחברה אחרת, או מהסדרה הקודמת, ועובד מצויין,
אם כי המכונה שלנו די פשוטה ואולי קשור גם לזה.

האם עוד מישהו נתקל בבעיה דומה?

• הוסף לסימניות
נו, ואני רוצה למכונה שהיא אינה נספרסו.
בכל מקום אני רואה רק את הנ"ל.
איזו מכונה?
יש מכונות שתואמות לקפסולות של נספרסו.
למכונות לוואצה יש קפסולות מקוריות בשופרסל ובחנויות ג'ו (בתחנות דלק). לשים לב שיש גם קפסולות לוואצה תואמות נספרסו, לא להתבלבל.
אם יש לך מכונה שהיא לא אחת מאלו, יתכן שצריך לקנות קפסולות אצל יבואן המכונה.

• הוסף לסימניות
איזו מכונה?
יש מכונות שתואמות לקפסולות של נספרסו.
למכונות לוואצה יש קפסולות מקוריות בשופרסל ובחנויות ג'ו (בתחנות דלק). לשים לב שיש גם קפסולות לוואצה תואמות נספרסו, לא להתבלבל.
אם יש לך מכונה שהיא לא אחת מאלו, יתכן שצריך לקנות קפסולות אצל יבואן המכונה.
אין לי מושג איזו (גם אין לי מושג איך היא נראית), מה שאני יודעת שצריך קפסולות דקות.

• הוסף לסימניות
באתר של עלית זה יותר זול.
ככל שהמארז גדל המחיר יורד.
זה מגיע עד הבית במשלוח חינם
בד"כ יש עוד כמה חבילות בונוס.
ביש זה יותר זול מנסיון (כמובן בבודדים כי במארזים יותר זול באמת אם קונים 100 מארזים)

• הוסף לסימניות
קפסולות בהכשר בד''ץ הן אלו של עלית. עכשיו הם הוסיפו הרבה טעמים חדשים שהיו קודם בהכשר רבנות

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איזו (גם אין לי מושג איך היא נראית), מה שאני יודעת שצריך קפסולות דקות.
קפסולות לוואצה יותר רחבות ויותר דקות (נמוכות) מאלו של הנספרסו. יש מצב שזה זה.
מסתבר שאפשר להשיג אותן גם בכל מיני אתרים. מזמן כבר לא קניתי...
1760625281689.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה