דרוש מידע קפסולות של אספרסו קלאב

• הוסף לסימניות
משהו יודע איפה קונים את הקפסולות חוץ מבהרצליה- כפר סבא - רעננה?
יש בצפון חנויות שמוכרות את הקפסולות האלה בלי שזה כתוב באתר של החברה.
משהו יודע איפה יש עוד חנויות שמוכרות את זה?
מצורף הלוגו
1621775658274.png

• הוסף לסימניות
בדיוק קנינו מכונת קפה
איזה קאפסולות כדאי לקנות?
איפה?
איזה הכשר?
האם כל קאפסולה מתאימה לכל מכונה?
קנינו את לטיסמה 1

• הוסף לסימניות
בדיוק קנינו מכונת קפה
איזה קאפסולות כדאי לקנות?
איפה?
איזה הכשר?
האם כל קאפסולה מתאימה לכל מכונה?
קנינו את לטיסמה 1
אני מא נהנת מאספרסו קלאב אבל מסובך להזמין קפסולות
אספרסו קלאב מקבל רק את הקפסולות המקוריות שלו
יש מכונות שמקבבלות כל מיני סוגים
ודרך אגב אם כתוב על הקפסולות שהם 100 אחוז קפה לא צריך הכשר, הבעיה מתחילה כשמוסיפים תמציות טעם

• הוסף לסימניות
ודרך אגב אם כתוב על הקפסולות שהם 100 אחוז קפה לא צריך הכשר, הבעיה מתחילה כשמוסיפים תמציות טעם
יש לי אפשרות לקבל מכונה כזו כעת.
יש קפסולות בכשרות מהודרת?
ובכלל, קפסולה על כל כוס קפה?
זה אומר, כל כוס 2 ש"ח?

• הוסף לסימניות
@עיניים גדולות הזמנתי קפסולות ל אספרסו קלאב והן לא מתאימות למכשיר שלי
האם את מעוניינת לרכוש ממני (איסוף מבית שמש/ירושלים)?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה