קפסולציה חצי גיליון לא למינציה

• הוסף לסימניות
מי עושה בבני ברק
תודה

• הוסף לסימניות
יש בגודל גדול (אשתי עשתה על בריסטול).
לא יודע מי עושה בבני ברק.

• הוסף לסימניות
'פרש'
א.ת תעשייה חולון
עושה קפסולציה עד גיליון.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל יש במרפ"ד בכל עיר צריך להכיר גננת או מורה ולבקש ממנה שתעשה בשבילך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photo-1;2064340:
בדרך כלל יש במרפ"ד בכל עיר צריך להכיר גננת או מורה ולבקש ממנה שתעשה בשבילך

הם רוצים חצי גליון. לגננת זה a3 מקסימום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנה ששווה;2064407:
הם רוצים חצי גליון. לגננת זה a3 מקסימום...
במרפ"ד אצלנו יש קפסולציה בגליל לפי מטר ברוחב של קצת יותר מבריסטול.

• הוסף לסימניות
זה נכון בדרך כלל יש במרפ"ד בכל עיר צריך להכיר גננת או מורה ולבקש ממנה שתעשה בשבילך

רק שנראה לי שהם עכשיו בחופש

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
כתוב כאן לא למינציה
אם לא הבנתי נכון אז לי יש מכונת למינציה רוחב מטר
הכוונה שלי ללימנציה זה העבה כמו שעושים לדפים בודדים
מפליא אותי שלא הגעת אלי עד עכשיו כח אני רשומה בספר טלפונים בסיווג למינציה
דיגיטל סנטר

• הוסף לסימניות
למינציה
למינציה הינה סוג מסויים של השבחת נייר ליצירת מראה מהודר ולהארכת חיי המוצר המאפשרת לצפות את הנייר המודפס בשכבת ניילון דקה בגימור מט או מבריק בצד אחד או בשני צידי הנייר.

קפסולציה
קפסולציה הינה סוג של השבחת נייר, המאפשרת לצפות את הנייר המודפס, בציפוי פלסטי
קשיח ועבה משני צידי הנייר ומשאירה שוליים שקופים מסביב. (כדוגמת תעודת זהות)

ולרוב טועים וקוראים לקפסולציה למינציה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה