תנו לי ביקורת קפצנו לבקר במטע בננות:)

• הוסף לסימניות
אם יש משהו שאני כל כך אוהבת במקצוע שלי
זה להנציח רגעים מתוקים שכאלה :)

הזוג הזה פשוט המיס אותי.

צירפתי לכן גם הצצה ללפני ואחרי--

7P0A1515.jpg

7P0A1576.jpg

7P0A1545.jpg

7P0A1393.jpg

7P0A1492.jpg

7P0A1567.jpg

לפני ואחרי.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין
דברים
כאלה
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• הוסף לסימניות
אהההה
מה זה הצבעים האלה?? זה לא אמיתייי

• הוסף לסימניות
פשוט אגדה

• הוסף לסימניות
תמונות סוף!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
רותי התמונות האלו פשוט ממגנטות
הצחוק והכיף שלהם
משו שממש אפשר למשש בידיים
תמונות משגעות!
אהבתי מאוד~

• הוסף לסימניות
רואה פעם שניה
וזה
מושלםם מטורף עיבוד מהמם
רואה שיש לך חיבה לבננות;)

• הוסף לסימניות
איזו עליצות! איזה כיף פה.......
הלוקיישין, הצבעים והחיוכים!!
מקסים!
רק אותי תפסו בעין 2 סוגי השיער הכ"כ ניגודיים?? מתוקים דבש!

• הוסף לסימניות
רותי
נגמרו המילים
את פשוט אומנית
כל תמונה שלך זה אומנות בפני עצמה
הלוקיישן, העיבוד, שילוב הצבעים
פשוט שלמות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה