תראו בשרשור כאן בעמוד 8 (אטופיק)מישהי הגישה קצבת נכון לילד בגין אסתמת העור???
אנחנו הגשנו פעם אחת אישרו לנו לשנה 50%מישהי הגישה קצבת נכון לילד בגין אסתמת העור???
עם מי?אשמח להתייעץ האם יש מספר טלפון?
יש אפשרות ליצירת קשר בפרטי אישרו לנו רק 50% כולל דופיקסנטואנחנו מחכים לועדת המשך, מקווים שיאריכו את האישור
הועדה נדחתה בגלל המלחמה לעוד כמה שבועותיש אפשרות ליצירת קשר בפרטי אישרו לנו רק 50% כולל דופיקסנט
אשמח לעזרה מה מלאתם?
אשמח - תוכלי לסמן לי כשאת פה - תודהאם אתם רוצים אפשר להשאיר פרטים ליצירת קשר,
עכשיואשמח - תוכלי לסמן לי כשאת פה - תודה
ראית?עכשיו
לאראית?
שמח לעדכן שלאחר המתנה ממושכת קיבלנו קצבה יחסית משמעותית, מקוה שיהא לתועלת לאחרים@אוצרי @קל זכות
אשמח לדעת תינוקת בת כשמונה חודשים התאשפזה בגיל 4 חודשים עם ברונכיאליטוס, ומאז לאחר תקופה קצרה חזר קושי נשימתי שהצריך טיפולים של אינהלציות ומעקב רופא על בסיס כמעט קבוע עם עליות וירידות, כעת הגענו לפרופסור מומחב למחלות ריאה לילדים, ואמר שיש לה אסטמת ילדים, ובנוסף המליץ שלא תיהיה במסגרת לימודית עם עוד תינוקים, לפחות עד סוף השנה הנוכחית עקב מחלה נשימתית חוזרת, בעקבות כך האמא תצטרך לעזוה את העבודה, האם ניתן לקבל על זה קצבת נכות, ואם כן כמה, ואילו מסמכים צריך לצורך כך [יש לנו כררגע מסמך מהרופא ריאות שמתאר בקיצור את מצבה והטיפול הנדרש, ורושם שיש לה • BRONCHIOLITIS ACUTE, ובנוסף רושם שממליץ שלא לשלוח לגן עד לשנה הבאה, כמובן שיש את המעקב אצל הרופא משפחה מהחודשים האחרונים.
תודה רבה מראש.
תודה רבה על העדכון זה עוזר לי כדי לסייע גם לאנשים אחריםשמח לעדכן שלאחר המתנה ממושכת קיבלנו קצבה יחסית משמעותית, מקוה שיהא לתועלת לאחרים
ואגב היה עיכוב מאד גדול במכתב שלהם לאחר הועדה ולא אלאה אתכם בפרטים אבל לאחר שלפני יום או יומיים הגשנו תלונה למבקר המדינה (לאחר שפנינו לפניות הציבור של הביטוח לאומי ולא התקדם) ואופס היום קיבלנו מכתב מהביטוח לאומי...
ואגב לאחרונה יצא לי לראות בעוד נושא מול ביטוח לאומי שבזכות התלונה למבקר המדינה זז משהו במהירות במה שהתעכב הרבה זמן וסיכוי טוב שהיה מתעכב עוד הרבה זמן ללא מבקר המדינה...
האמת שאני לא ממש מבין בזה אבל מה שנכתב לי זה 50 אחוז השגחה חלקית 100 אחוז שילוב טיפוליםתודה רבה על העדכון זה עוזר לי כדי לסייע גם לאנשים אחרים
אשמח אם תוכל לפרט את העילה המזכה?
1) מפסיכולוג ו2) מרופא מומחה (רופא התפחותי או נוירולוג או פסיכיאטר)על אוטיזם- מספיק אבחון אחד מקיף או שצריך 2 אבחונים שונים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים