זה לא מופיע ב 12 בלילה?על הבוקר!
אבל זה לא משנה לצורך העניין מתחשבים ביום ערך! (כלומר זה נחשב גם עם לדוג' מבצעים העברה ביום קודם (27 לצורך הדוגמה) אחרי סגירת הבנק הוא נרשם לערך היום הבא וא"כ יתקבל כאילו נעשה למחרת)
לא לצרף@אוצרי
יש לי שאלה דחופה,
אני מגישה בקשה לביטוח לאומי על בני בשל כמה וכמה התמודדויות שיש לנו איתו,
לגבי שמיעה היתה לו בדיקה אחת לא תקינה, ובשל כך קיבלנו המצלה עם תור לניתוח, ימים ספורים לפני הניתוח בדיקה נוספת הראתה תוצאות טובות הרבה יותר ולכן הניתוח בוטל,
האם יש עניין לצרף את שני הבדיקות, או לא לצרף בכלל?
למרבה הצער- כןזה הגיוני שהגשתי בקשה לדיקה מחודשת של קצבת ילד נכה ב6/04, ועדיין אין כל תגובה?
התקשתי לפני שבוע וחצי- התשובה הייתה זה בבדיקה, תבדקו בימים הקרובים.
התקשרתי ביום חמישי- אותה תשבוה! זה השמע הגי
אשמח אם תאכל לפרט לגבי אטופיק אצל תינוקותהאשכול הוא יותר למידע כללי להגשת תביעה כי לגבי מחלות ספציפיות יש מגוון מאוד גדול וזה עלול להתפזר
לכן אם יש לכם אפשרות אשמח אם תשלחו לי הודעה פרטית או תפתחו אשכול חדש ואשתדל להגיב שם
www.prog.co.il
השאלה מאוד כללית ולא מספיק מפורטתילד שמקבל קצבה שנה שלמה בגלל צורך בהשגחה.
קיבלנו מכתב שהזכאות תפוג בעוד חודשיים. ולצורך בדיקת המשך הזכאות יש לשלוח מסמך רפואי עדכני מרופא מומחה אודות המצב הרפואי, הטיפולי והתפקוד של הילד.
על פי הזכור לי, אם נשלח להם מסמך כזה לפני שהזכאות תפוג - זה יפטור אותנו מלבוא, אך מכיון שלא היינו לאחרונה עם הילד אצל רופא - נשמח לדעת איזה מסמך יכול לעזור לנו להמשיך לקבל את הקיצבה?
כנראה שלא אוטמטית אם כי בהתחשב במאפיינם ובקשיים יתכן שיהיו זכאים מעילות שונותאשמח לדעת המתמצאים:
האם SCD מזכה בקצבה כמו ASD?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //