איפה יוסלה
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
קיבלתם עליו 100% או יותר?אני באמת לא יודעת מה המקרה, וגם לא מתמצאת בביטוח לאומי, ספציפית עם פג יש לי נסיון, וזה היה בקלי קלות.
קיבלתם עליו 100% או יותר?אני באמת לא יודעת מה המקרה, וגם לא מתמצאת בביטוח לאומי, ספציפית עם פג יש לי נסיון, וזה היה בקלי קלות.
100%קיבלתם עליו 100% או יותר?
בלת"קדרוש לי מידע מניסיון אישי בלבד על חברה למימוש זכויות שהוציאו את המירב לילד פג עם שלל בעיות רפואיות
תודה מראש לכל המגיבים
אכן, מסכים לגמרי שפג זה בקלי קלותאני באמת לא יודעת מה המקרה, וגם לא מתמצאת בביטוח לאומי, ספציפית עם פג יש לי נסיון, וזה היה בקלי קלות.
שלום רבבגדול, כשיש בעיות רפואיות רבות, כפי שכתבת. אין עניין ללכת עם חברה.
צריך לדעת בדיוק את החוקים והסעיפים הרלוונטיים ולהגיש הכל בצורה מסודרת לוועדה.
כשיש בעיה אמיתית, בדרך כלל הוועדה ממש לא קשה.
עברתי זאת מספר פעמים עם 2 ילדים, ויש לי לא מעט ניסיון.
אם צריך עזרה - אשמח להיות לעזר, כמובן שללא תשלום.......
פג אמור להיות מאושר אוטמטית ללא שום בעיה לתקופה שמגיל 3 חודשים ועד 9 חודשיםבלת"ק
כשהבעיות הרפואיות הם ברורות וחד משמעיות כמו פג וכו', יכול להיות שלא כדאי לשלם לאיש מקצוע, בפרט לאור החוק המתיר להם לקחת סכומים מופרזים....
זה כן דורש מעט למידה וידע שאפשר לקבל גם פה בפרוג בזהירות המתבקשת. וגם באתרים כמו כל זכות, ובארגונים כמו עזר מציון ועסקנים כמו הרב גולדנטל.
הרבה בריאות!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אופססס ;) ו-אחד שאכפת לו2 //