דרוש מידע קצבת נכות לתינוק תסמונת דאון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר לפנות לעמותת יתד לילדי תסמונת דרום וכן לארגון יד על הלב תמיכה להורים לילדי דאון-חרדי
ההגשה פשוטה. כל הורה לילדי תסמונת דאון יוכל לעזור

• הוסף לסימניות
ההנחה על חשמל היא רק באם העילה היא טיפול רפואי או תלות בזולת - למעט סכרת כמדומני ולא השגחה ןכדומה
אצלנו זה לא נכון
יש לנו נכות על טיפול רפואי מורכב שמצריך השגחה
קיבלנו בחשבון חשמל הנחה, יש שורה שכתוב הנחות לזכאים ומאחורה כתוב בגין קצבת ילד נכה

• הוסף לסימניות
אצלנו זה לא נכון
יש לנו נכות על טיפול רפואי מורכב שמצריך השגחה
קיבלנו בחשבון חשמל הנחה, יש שורה שכתוב הנחות לזכאים ומאחורה כתוב בגין קצבת ילד נכה

נכון, אצלך הילד הנכה מוגדר כטיפול רפואי מיוחד,
תסמונת דאון ללא טיפול רפואי מיוחד לא זכאי להנחה בחשמל.

• הוסף לסימניות
שימו לב כשאתם נמצאים בוועדה של ביטוח לאומי, שבה יש לכם לפעמים בקושי חמש דקות להציג את הקושי, אל תדברו על כסף!! .
לא מעניין אותם כמה הוצאות יש לכם וזה לא רלוונטי בכלל , הדבר הכי חשוב ואולי היחיד אחרי הניירת הרלוונטית הוא, התלות וחוסר העצמאות.
תתמקדו רק בזה וה' יצליח דרככם.

• הוסף לסימניות
ההנחה על החשמל היא לא אוטומטית, צריך להגיש מסמכים מסוימים כדי שתהיה הנחה,
ואת זה הם לא מספרים.
טוב שראיתי את האשכול הזה. את יודעת איזה מסמכים צריך להגיש בשביל הנחה בחשמל? באמת לא אמרו לנו כלום. בחברת חשמל אומרים שלא קיבלו בקשה מביטוח לאומי, ומביטוח לאומי בשרות טלפוני אין מה לצפות.
לפי המידע שיש לי - יש עוד סעיף שאפשר ''לקבל'': בתחנת שיקום של רווחה, אם מוכיחים על הכנסות נמוכות של המשפחה - מקבלים החזרים עד 2000 שח לשנה על דברים שקנו לילד נכה. עגלה, מיטה, סלקל, שידה, משקפיים, אופניים, משחקים התפתחותיים - כ70 אחוז ממחיר העלות . צריך לעבור וועדה האם זכאים לסיוע שלהם, וגם ביקור של עובדת סוציאלית לבית (לא חפרו בכלל...). הזכאות הזאת גם מזכה במימון של מעון שיקומי לתינוק ומימון של מעון עבור עוד ילדים שמתחת לגיל 3, סל חזרה לבית ספר עבור אחים. כשתורכב הממשלה אמור לחזור גם ''סל מזון'' עבור ילד מיוחד - אם דורש אוכל מיוחד, ותוכניות נופש לאמהות. אבל עוד פעם - כל ההטבות רק למי שיוכל לעבור וועדה לזכאות.
אירגון אפרת נותן עגלה. לוקח כחודש מהבקשה. יד אליעזר נותנים 3 מטרנות - עונים תוך כדי כמה ימים .
יש עוד אירגונים שלפעמים עוזרים - ב''יד על הלב'' נותנים מידע והפניה. הם גם עושים נופשנים להורים ואמהות במחיר מסובסד.
צריך לדעת שביטוח לאומי ראשון נכנס כחודש וחצי - חודשיים מהלידה, כרטיס נכה שמזכה פתור עמידה בתור (רק כשנמצאים עם התינוק !) מגיע תוך 3 חודשים, תו נכה לרכב אפשר להגיש רק מגיל 3 חודשים - צריך שיהיה מעל 60 אחוז נכות. אפשר לקבל גם הלוואה (לא מענק) בתנאים טובים לשיפוץ. אישית לא ניסיתי להגיש ולא לקבל, אין לי מושג - את המידע אפשר לקבל בתחנת שיקום. שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
במיטה והילד סומטי, חשוב להגדיר אותו כך בקופה, זה לא אוטומטי.
זה כבר אוטומטי. ונצמדת גם עובדת סוציאלית מקופת חולים שאמורה ללוות את הילד ולעזור להשיג תורים והתחייבויות.

• הוסף לסימניות
את יודעת איזה מסמכים צריך להגיש בשביל הנחה בחשמל? באמת לא אמרו לנו כלום. בחברת חשמל אומרים שלא קיבלו בקשה מביטוח לאומי, ומביטוח לאומי בשרות טלפוני אין מה לצפות.

יכולה לפנות אלי במייל meorot10 גימייל קום.
ונצמדת גם עובדת סוציאלית מקופת חולים שאמורה ללוות את הילד ולעזור להשיג תורים והתחייבויות.

אם תמצאי לי קופת חולים שהעוסית עוזרת להשיג תורים והתחייבויות אני עוברת לשם עכשיו,
אין דבר כזה!!!!
הורים לילדים מיוחדים צריכים לריב עם קופ"ח על בסיס קבוע. לצערי....
וזה לא רק בקופח שלי ולא רק בעיר שלי, יש לי עדויות מכל הקופות בכל הארץ.

• הוסף לסימניות
יכולה לפנות אלי במייל meorot10 גימייל קום.

אם תמצאי לי קופת חולים שהעוסית עוזרת להשיג תורים והתחייבויות אני עוברת לשם עכשיו,
אין דבר כזה!!!!
הורים לילדים מיוחדים צריכים לריב עם קופ"ח על בסיס קבוע. לצערי....
וזה לא רק בקופח שלי ולא רק בעיר שלי, יש לי עדויות מכל הקופות בכל הארץ.
אני במאוחדת והעוסית שלי עושה לי כל מה שיכולה. קיבלתי פיזיאוטרפיות וביקור דיאטנית לבית כשהתינוקת הייתה עם חמצן, וכל דבר שאני צריכה בקופה - אני ישר פונה אליה , והיא עושה. עכשיו היא מנסה להשיג לנו אישורים בוועדת חריגים כדי להוזיל עלות של נוטרומיגן ( שיהיה כמו בשאר הקופות), היא הקימה בלאגנים בבית מרקחת שישמרו לנו את האוכל כשהיה מחסור. כתבה לי כל מני מכתבים לרגש את רווחה כדי שיתנו לנו אישורים להכניס את הילדים למעון בסבסוד שלהם.(אישורים קיבלנו, אבל לא היה מקום ). אמי לא יודעת אם העו''סית שלי כזאת נחמדה אלי (ואני אליה)- זה לא כולם? התחייבות להדסה לד''ר טננבאום היא ישר אמרה שלא, כי הוא עובד כבר במאוחדת.

• הוסף לסימניות
אני במאוחדת והעוסית שלי עושה לי כל מה שיכולה. קיבלתי פיזיאוטרפיות וביקור דיאטנית לבית כשהתינוקת הייתה עם חמצן, וכל דבר שאני צריכה בקופה - אני ישר פונה אליה , והיא עושה. עכשיו היא מנסה להשיג לנו אישורים בוועדת חריגים כדי להוזיל עלות של נוטרומיגן ( שיהיה כמו בשאר הקופות), היא הקימה בלאגנים בבית מרקחת שישמרו לנו את האוכל כשהיה מחסור. כתבה לי כל מני מכתבים לרגש את רווחה כדי שיתנו לנו אישורים להכניס את הילדים למעון בסבסוד שלהם.(אישורים קיבלנו, אבל לא היה מקום ). אמי לא יודעת אם העו''סית שלי כזאת נחמדה אלי (ואני אליה)- זה לא כולם? התחייבות להדסה לד''ר טננבאום היא ישר אמרה שלא, כי הוא עובד כבר במאוחדת.

זה דברים שאפשר להשיג לבד בלי בלאגן.
אני מדברת על דברים שמגיעים לי מצד החוק ולא ניתנים לי, שום עוסית לא תעזור לי בזה.
אפיל בקשה של רופא התפתחות נדחתה.

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל על ילד תסמונת דאון מעל גיל 3 ויותר בקלות מעל גיל 5 גם 188 % זה לא כזה מסובך, עשיתי את זה בוועדה בלי שום ניירת, אפשר לפנות אלי 054-8423278,
בנוסף גם מעל גיל 6 אם הוא לומד בחינוך מיוחד אפשר לקבל 100 % לפי התקנות החדשות.

• הוסף לסימניות
אנחנו לא עם ת.ד. מאוד הסתבכנו עם המקרה שלנו,
קיבלנו 100% עד גיל 2 בשל הפרעות אכילה, היינו טירונים וערבנו איזו חברה לזכויות, שרק אח"כ הבנו שאנחנו עשינו את כל העבודה לבד, אבל היינו צריכים לשלם להם :( בפרט שכל ה"מייבינים" אמרו לנו שהיינו יכולים להצליח לבד, גם בלי החברה ההיא. בבט"ל בכלל לא הסתכלו על התיק הרפואי, הספיק שהילד בתת תזונה בעקבות קושי בבליעה ובעיכול ואשפוזים חוזרים בגסטרו.

אבל בסביבות גיל 2 הקיצבה בוטלה, וב"ה גם הבעיה נפתרה בגיל שנה וחצי.

ומאז לא קיבלנו, היו לנו הוצאות מטורפות על נסיעות ובדיקות וטיפולים מיוחדים וערערנו כמה פע', שלחו אותנו לבית המשפט, ופה נשברנו, זה אחרי ששוב פנינו לחברה ההיא, ונתנו לנו להבין שהתיק שלנו מורכב ויש ספק אם בכלל נקבל שקל,.
ואז נתן לנו מישהו טל' של אדם שמצליח במקומות שאחרים לא מצליחים, הוא לקח את כל הטיפול ע"צ, לקח את כל המסמכים ופשוט בזכותו קיבלנו קיצבה מהרגע שנהיה בן 3 עד שיהיה בן 6. על איזשהו סעיף שכנראה הרבה חברות למיצוי זכויות לא מכירות, הוא גם מגיע לוועדות וכו'.
ממש שמחנו לתת לו את התשלום שהגיע לו, הוא גם הוגן מאוד.

אם אתם צריכים, אשמח לתת את הטלפון שלו בפרטי

אני לא מנויה אז אין לי אפשרות לשלוח הודעה פרטית
אם תוכלי בבקשה לתת לי את השם של האדם שעזר לכם
תודה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני לא מנויה אז אין לי אפשרות לשלוח הודעה פרטית
אם תוכלי בבקשה לתת לי את השם של האדם שעזר לכם
תודה <באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תכתבי כתובת מייל ללא @ ואשלח לך פרטים

• הוסף לסימניות
perfectwebb gmail. com
תודה רבה

• הוסף לסימניות
סליחה, מה זה סומטי?

וזה כן אוטומטי.
דיברתי לפני שבועיים עם מזכירה (מכבי) היא אמרה לי שבט"ל שולחים להם את המסמך, והם קובעים שיעור נכות של עד 70% וכשההורים שולחים את המסמך המקורי-100% כמו במקרה שלנו, הם מעלים את האחוזים גם אצלם.

ההגדרה של סומטי לרוב אוט'
כבר שמעתי על פספוסים , כדאי לוודא
ההנחה לתקרת תרופות אינה אוט'. ובשבילה צריך לשלוח לקופה את המכתב מביטוח לאומי על קבלת קצבת נכות (במכבי התקרה באזור 400 שח לרבעון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....