התייעצות קצבת נכות עבור ילד אסמטי

• הוסף לסימניות
האם יש משהו שקיבל קצבה כזאת עבור הילד שלו מביטוח לאומי
אני מדברת על הסעיף בביטוח לאומי של טיפול תרופתי קבוע
אנחנו אחרי דחייה של ועדה רפואית אחרי שניגשנו לבד, ושאלנו עו"ד והוא מצדו לוקח את זה בשמחה
מה התנאים? צריך בשביל זה עו"ד או שזה משהו פשוט והיה חסר לנו משהו ספציפי?
אשמח לדעת פרטים כאן או במייל
y269992 gmail

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
את יכולה לנסות לברר בלשכת הרווחה בעיר שלך,
בדרך כלל יש להם הרבה מידע על קצבאות מביטוח לאומי.
בהצלחה ורק בריאות!

• הוסף לסימניות
א. בדרך כלל במכתב אמור להיות כתוב מה הסיבה לדחיה
ב. לפי האתר הוא צריך שיהיה לו 3 טיפולים מהרשימה הנ"ל בעקבות האסטמה או 4 טיפולים מהרשימה בעקבות 2 מחלות או יותר
  • טיפול פעמיים ביום לפחות באינהלציה או במשאפים.
  • טיפול יומיומי באנטיביוטיקה, בקרדיוטונים, במשתנים, בנוגדי פרכוסים, באימונוסופרסיה, או במייצבי לחץ דם.
  • פיזיותרפיה יומיומית בשל ליקוי גופני, לפי הוראות רופא.
  • מעקב במרפאת מומחים.
  • אשפוז במוסד רפואי בשל ליקוי גופני או נפשי, אשפוז יום או אשפוז בית, ובתנאי שהאשפוז הוא למשך 30 ימים לפחות בחצי השנה שקדמה להגשת התביעה, או אשפוז במשך 45 ימים בשנה שקדמה להגשת התביעה.
  • החלפת תחבושות וטיפול מקומי פעמיים ביום לפחות, או שימוש בחליפת לחץ כאשר השטח הפגוע הוא לפחות חמישית משטח הגוף.
  • השגחה קבועה - זקוק לנוכחות הזולת בקרבתו, כדי למנוע מצבי סיכון לעצמו או לאחרים באופן החורג במידה ניכרת מבני גילו.
ג. צריך לשלוח טופס תביעה, מסמכים רפואיים עם כל ההיסטוריה.
ד. יש את "יד מכוונת" יעוץ לוועדות בחינם
ה. תמיד אפשר לערער
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שחקני הכדורגל שקיבלו קצבת נכות על בסיס מסמכים מזויפים ידרשו להחזיר מיליונים

פרשת הונאת הכדורגלנים: קצבאות הנכות שלהם יבוטלו​

הביטוח הלאומי הודיע כי 49 כדורגלנים, בהם שחקנים בליגת העל, יעמדו בפני ועדה רפואית חוזרת בעקבות חקירת החשדות לנכויות פיקטיביות. מי שיימצא שזייף את הנכות – ישלם מיליונים בחזרה​

49 שחקני כדורגל, בהם שחקנים בליגת העל, שנחקרו בחשד בפרשת ההונאה על נכויות פיקטיביות יעמדו בפני ועדה רפואית חוזרת וקצבאות הנכות שנקבעו להם יבוטלו. כך הודיע היום המוסד לביטוח לאומי.
בביטוח הלאומי הדגישו כי כל מי שיימצא שלקח כספים שלא כדין ייאלץ להחזיר את הכספים, סכומים המוערכים במיליוני שקלים.
בחודש מאי הפכה החקירה לגלויה על ידי חוקרי הביטוח הלאומי והיחידה לפשעים במרחב ציון במשטרה, שבה נעצרו שחקני כדורגל מליגת העל וליגות נוספות ואף עורכי דין. כעת עולה כי גם שופטי כדורגל ומבקרי שופטים נחקרו ואף הודו במיוחס להם.
3 מנהלי קבוצות נחקרו: הפועל באר שבע, בית"ר ירושלים והפועל חיפה – חלק מהכספים ששילם הביטוח הלאומי הועברו ישירות לקבוצה שהתחייבה להשיב את הכספים שנלקחו שלא כדין.
בקבוצה אחרת, גם היא בליגת העל – נמצא כי היא מעסיקה "רופא" שנכשל כמה פעמים בבחינות ההסמכה של משרד הבריאות והתחזה לרופא בקבוצה והנפיק אישורים רפואיים לשחקנים על מנת שיגישו אותם לביטוח הלאומי. חוקרי הביטוח הלאומי ויל"פ ציון מצאו שהוא עשה שימוש בחותמות של רופאים אחרים מוסמכים.
במסגרת החקירות הוטחו בפני שחקני הכדורגל התכתבויות שלהם עם עורך דין המצביעות על מודעות של חלקם לקשר השוחד בין עורך עורך הדין שמייצג אותם לבין הרופא.
באחת ההתכתבויות כתב עורך הדין לשחקן משפט כמו: "אם לא החרדים והערבים, אנחנו נפיל את הביטוח הלאומי" והשחקן השיב לו: "צודק".
בהתכתבות אחרת כתב עורך הדין: "עד שלא יהיו לו (לשחקן) שלושה בתים שביטוח לאומי שילם עליהם, אני לא עוצר. בעזרת השם, גם אצלך".
מישהו בסביבתכם מתמודד עם קושי רפואי או נפשי?
בואו נדאג שהוא יקבל את הכסף המגיע לו על פי חוק מהביטוח הלאומי!

שלום לכולם:) כאן עוה״ד שרונה תגר.
תודה למערכת פרוג על מיזם 'חודש הזכויות' – במהלכו ננסה לעזור לכמה שיותר משפחות להשיג את הזכויות המקסימליות שמגיעות להן מהביטוח הלאומי.

כעו״ד המתמחה בתביעות ביטוח לאומי למעלה מעשרים שנה, אני לצערי מודעת לעובדה שמתמודדים רבים אינם ממצים את זכויותיהם בביטוח הלאומי .
למה? או בגלל חוסר ידיעה והיכרות עם הנושא, או פחד מהבירוקרטיה או מניסיון לא מוצלח של דחיה בעבר, ואפילו מחוסר זמן.

התוצאה היא שאנשים יקרים, שגם ככה קשה להם, מפסידים עזרה כלכלית קריטית שמגיעה להם על פי חוק! חלקם אפילו לא יודעים שמגיעה להם קצבה כי הם חושבים שהמקרה שלהם קל וזניח או לא חשוב מספיק ואין עליו קצבה. בנוסף אני פוגשת המון אנשים שבטוחים שהם מקבלים את המקסימום, אבל בפועל מגיע להם הרבה יותר!

ידע שווה המון, במקרה הזה הוא שווה כסף. המון כסף.

המטרה שלי היא לעשות סדר ולתת מענה אמיתי ומקצועי.
אני מזמינה אתכם לשאול ולהתייעץ איתי כאן בשרשור על כל מקרה ולברר סוגיות בנושאי קצבאות נכות של ילדים ומבוגרים בביטוח הלאומי.
אני וצוות המשרד שלי נשתדל לענות בהקדם ובמקצועיות כדי לתת לכם את התשובות הכי מדויקות. כדי שלא תלכו את המסע הזה לבד.

מעדיפים לשאול ולהתייעץ בצורה ישירה ודיסקרטית?

שלחו לי הודעה פרטית ל
וואטסאפ , אפשר גם להתקשר לנייד: 058-7314000
ואפשר גם לשלוח: לשלוח: למייל

לשימושכם :):
כדי שלא תפספסו חידושים בחוק ובתקנות שיכולים לזכות או להגדיל את הקצבה שלכם, אני ממליצה להירשם לרשימת העדכונים שלי. זה לוקח דקה ויכול להשתלם לכם מאוד בעתיד.
להרשמה: לחצו כאן

1767775070352.png

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה