אני עשיתי את זה עם עוף טחון.נכתב ע"י נעמי ברקאי;932746:ככה זה אצלי. הפעם מתחשק לי משהו מוצלח במיוחד. מתכון מענין/
http://www.nikib.co.il/main-course/1542/
מצאתי את זה אבל אני אל יודעת אם זה מתאים לחזה
במקום הלחם אפשר להמיר בקווקאר,הרבה יותר בריא וטעים.נכתב ע"י ch3;932767:500 גר' חזה עוף טחון,
בצל קצוץ
בצל מטוגן
לטחון לחם רטוב [בערך חצי מכמות העוף]
פלפל שחור
ראש שום
6-7 ביצים
לא לשים מלח
נכתב ע"י RacheliM;932815:במקום הלחם אפשר להמיר בקווקאר,הרבה יותר בריא וטעים.![]()
נכתב ע"י RacheliM;932815:במקום הלחם אפשר להמיר בקווקאר,הרבה יותר בריא וטעים.![]()
נכתב ע"י ch3;932832:איך, בישול קודם? ומה הכמות שאת שמה קווקאר.
זה לא יוצא לך דחוס נורא???....נכתב ע"י רותי12;932828:אני מכינה בלי לחם בכלל (אולי רק פרוסת לחם אחת רטובה) ומבשלת בסיר עם רוטב
נכתב ע"י RacheliM;932866:זה לא יוצא לך דחוס נורא???....
נכתב ע"י נוי;932872:בשביל ילדי יום עם קציצות אדומות הוא ממש יום של חג:
מרתיחים את הרוטב: רסק עגבניות, מים, סוכר , פלפל, מלח
היחסים בין כמויות התיבול: לסיר של 3 ליטר לדוגמה: כפית וחצי מלח, 2 וחצי כפות סוכר
ופלפל לפי המצב רוח.
כשהסיר על האש מכינים את העיסה: חזה עוף, בצל קצוץ, אורז (י"א גם ביצה, אני לא שמה)
מכדררים לכדורים וזורקים לרוטב המבעבע. לשים לב שיהיו נוזלים בשפע כי האורז סופח הרבה, וזה מאוד עצוב אם לא נשאר די רוטב אדום לצקת על הפירה שליד.
לבריאות!
(לשדרוג אני מוסיפה לרוטב עלי כרוב, וכל הונגרי מצוי המרחרח באוויר את הריח המיוחד הזה מוכרח מהתבשיל)
נכתב ע"י ch3;932767:500 גר' חזה עוף טחון,
בצל קצוץ
בצל מטוגן
לטחון לחם רטוב [בערך חצי מכמות העוף]
פלפל שחור
ראש שום
6-7 ביצים
לא לשים מלח
נכתב ע"י mig;932874:אורז לא מבושל?
נשמע מעניין, אנסה.
שלא ידבק למחבת.נכתב ע"י dem;932898:מה??? כמה ביצים??? למה...?
אין צורך לבשל את האורז קודם.נכתב ע"י חיה 92;932912:אני גם עושה הרבה את המתכון של קציצות אדומות.
אבל קודם אני מבשלת את האורז ורק אח"כ מוסיפה את האורז לתערובת הבשר.
מתכון הקציצות הכי אהוב אצלינו במשפחה!
אין צורך לבשל את האורז קודם.נכתב ע"י חיה 92;932912:אני גם עושה הרבה את המתכון של קציצות אדומות.
אבל קודם אני מבשלת את האורז ורק אח"כ מוסיפה את האורז לתערובת הבשר.
מתכון הקציצות הכי אהוב אצלינו במשפחה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים