- הוסף לסימניות
לגיוון הלבן השולט........
נכתב ע"י רבקי פרידמן;970090:המון עבודת תאורה מתוכננת.
מכיוונים שונים ובעוצמות שונות
צד ימין למעלה - נכנס לי אביזר שהייתי צריכה להסיר אולי זה עשה קצת "חיספוס" ועכשיו כשזה פה באתר אני רואה שגלש לי קצת על הכיפה.
צריכה עוד שיוף בחלק הזה..
אלבום - יש מצב, אני מנסה ללמוד את זה עכשיו כי אני מאוד אוהבת משחקי תאורה, לא רציתי תאורה שטוחה כמו ברקע לבן אלא להכניס יותר אווירה בתמונה.
כשניסיתי להאיר יותר זה השפיע על הרקע
אולי בעריכה אני יכולה להאיר אותם ספציפית
נכתב ע"י 1020;970655:תמונה מדהימה !תאורה יפה!
בצד שמאל יש מדי הרבה אויר לדעתי
איך נוצר הרקע האפור זה במקור ניר לבן או מלכתחילה אפור?
יפה ההוספה מימין. אני כן אהבתי פה שיש יותר אוויר משמאל אפילו שזה פחות סימטרינכתב ע"י אחינועם;970669:מאד יפה!
התאורה והאוירה מקסימה. כמו שהעירו, קצת הבהרה בפנים.
צרפתי לך קרופ.
הוספתי מימין ומרכזתי את הדמויות. (על חשבון השמלה - שהייתה נראית קצת מבולגת)
הייתי מוסיפה יותר מימין ומורידה מלמעלה, רק שלא רציתי לחתוך את החתימה.
נכתב ע"י album;970822:זה הרעיון (ללא פינישים) ניסיתי להחיות מעט את הגוונים-אולי זה מה שהפריע לי
כי התאורה כן מוצלחת...
נכתב ע"י רבקי פרידמן;970836:אצלי במחשב הרווייה נראת מוגזמת (זה מחמיא אולי רק לשמלה.)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים