קצת באיחור

• הוסף לסימניות
איור לשבועות

קבצים מצורפים

• שבועות סופי.png
    KB 686.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
איזה יופי, איזו השקעה...
הדמויות, התכונה והאווירה, הכל חי ומזמין להכנס פנימה.
אהבתי מאוד.

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
כבר התרגלנו לראות ממך יצירות מהסגנון החדש, ופתאום אני רואה את הסגנון המוכר...
מעניין איך זה היה נראה עם תאורה כחולה פלורוסנטית זוהרת שמגיעה מהצד, מכיוון הר סיני...

• הוסף לסימניות
צריך לדעת לסנכרן סגנונות. כל סגנון למטרה שלו..

• הוסף לסימניות
מדהים! רואים שההשקעה שוה!

• הוסף לסימניות
מוטי, כל פעם אתה מדהים אותי מחדש. סגנונות שונים, נושאים מגוונים ודמיון יצירתי. ציוריך נותנים לי השראה נפלאה. חשבתי שאני לא יודעת לדמין שום דבר מעבר למה שאני רואה, ובזכותך פרצתי למחוזות שלא הייתי בהם אף פעם. אני שמחה שאני תלמידתך. עלה והצלח!!!!!

• הוסף לסימניות
מדהים!

• הוסף לסימניות
כיף להתבונן, ממש מלא חיות! אהבתי את ההשקעה בפרטים הקטנים.
מסקרן אותי: מה הסיבה לחתימה על הספר התכול בתחתית הציור? (זה לא ספר קודש...? וכבר יש חתימה בצד...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה