כללי קצת דחוף.. באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
האילוסטרייטור שלי (סיסי 2017) מציג לי קבצים בצורה מפוקסלת מוזרה.
אולי חוסר תאימות אין לי מושג. מדובר בקבצים מפריפיק שתמיד נפתחו רגיל.
תודה רבה

קבצים מצורפים

• פרובלמה.jpg
    פרובלמה.jpg
    KB 134.4 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
ידוע לי שיש מקום שניתן לבחור את התצוגה שיכולה להיות פחות איכותית בשביל לחסוך במשאבי המחשב.
אולי תנסו לסגור לPDF ותראו האם זה באמת מפוקסל או רק התצוגה?

• הוסף לסימניות
זה נראה בסדר גמור
(הקצוות של העיגול לא חלקות - הסיומת כמו של מריחת מברשת)

נסו לבדוק בקבצים נוספים או סתם ליצור צורה וקטורית

• הוסף לסימניות
זה בסדר גמור דווקא כשאני מעביר לפוטושופ. אבל באילוס' זה נראה נורא. (וזה ממש לא מברשת..) זה ככה בכל הקבצים גם שאני עצמי פתחתי!

אבל כשבאתי לנסות לסגור לפידיאף הגיע הצחוק הגדול!
אני רגיל לאינדייזין אז לחצתי קונטרול E. ואז פתאום.. הכל הסתדר יפה וחלק....
מסתבר שלחצתי ע"ז כנראה כשנכנסתי אתמול לאילוסטרייטור.. וזה מעביר לתצוגה של GPU שיצרה את הזוועה הזו...

תודה לכולכם בכל אופן.. אחרי הכל אתם אמרתם לסגור פידיאף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה