קצת דחוף-מי מתאם קשרי מכבי בקהילה

• הוסף לסימניות
הארצי או משהו בדומה לכך?
ויש לכם מושג איך מגיעים אליו?

• הוסף לסימניות
יש את משה שלזינגר שהוא מתאם בכמה אזורים חרדים
הוא אדם טוב לב ועוזר המון לאנשים.
הטלפון שלי כמדומני (אם לא- תהפכי את סדר 4 הספרות האחרונות...)
050-8801305

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך!
אבדוק את זה.
מישהו יודע משהו נוסף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;1043052:
יש את משה שלזינגר שהוא מתאם בכמה אזורים חרדים
הוא אדם טוב לב ועוזר המון לאנשים.
הטלפון שלי כמדומני (אם לא- תהפכי את סדר 4 הספרות האחרונות...)
050-8801305

המספר הוא 050-8803105

• הוסף לסימניות
לא מוישה ליבוביץ'????

• הוסף לסימניות
אה סליחה הוא של כללית בעצם

• הוסף לסימניות
שלזינגר-
הוא ארצי עד כמה שידוע לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;1043184:
שלזינגר-
הוא ארצי עד כמה שידוע לי.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ממש לא יש כמעט בכל ריכוז חרדי מישהו יש באשדוד יש בבני ברק...

• הוסף לסימניות
באיזה איזור בארץ ?

• הוסף לסימניות
מעל כל מתאמי הקהילה האזוריים יש אחראי ארצי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה