• הוסף לסימניות
יפה מאוד! תותח! אהבתי ששמת את הקלרינט על MONO. המקצב של עדי, נכון?
הייתי אומר שאולי קצת יש יותר מדי סלסולים שבאים על חשבון הנגינה הרציפה, ואולי אי-אלו דיוקחים זניחים באקורדים. אבל מקצוען, ללא ספק.

• הוסף לסימניות
הייתי אומר שאולי קצת יש יותר מדי סלסולים שבאים על חשבון הנגינה הרציפה, ואולי אי-אלו דיוקחים זניחים באקורדים.
זה מה שקורה כשאתה פוגש קלרינט ומתחרפן...:p

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה שאני משבית שמחות,
כנגן קלרינט קצת התאכזבתי...
אין כמעט התאמה לטכניקה של הקלרינט.

אבל בכללי אתה מנגן מדהים!!!

נ.ב. יש לי ידיד שניגן קלרינט בימי בחרותו והכיר את כל הדיסקים של חיליק בע"פ והיום הוא קלידן ושומעים את זה בכל פיפס בהורה אצלו.

• הוסף לסימניות
כנגן קלרינט קצת התאכזבתי...
גם אני.

אין כמעט התאמה לטכניקה של הקלרינט.
זה בגלל שהדגימה של עדי נתנאלי לא בנויה לנגינה מהירה.
לחיצה על הקליד לא מנגנת את התו מיידית אלא אחרי כמה מאיות השנייה.
לכן בנגינה מהירה נוצרים קיטועים במעבר בין הקלידים.

אבל בכללי אתה מנגן מדהים!!!
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
גם אני.

זה בגלל שהדגימה של עדי נתנאלי לא בנויה לנגינה מהירה.
לחיצה על הקליד לא מנגנת את התו מיידית אלא אחרי כמה מאיות השנייה.
לכן בנגינה מהירה נוצרים קיטועים במעבר בין הקלידים.

תודה רבה.

אז יש בעיה בדגימה של עדי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה