איזה מהמם אהבתי מאוד את הרעיון והביצוע הנקי הזה...... והקולאג'ים מושלמים
מ מלכי עיאש משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 12/12/18 הוסף לסימניות #21 איזה מהמם אהבתי מאוד את הרעיון והביצוע הנקי הזה...... והקולאג'ים מושלמים
מ * מירי * משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 12/12/18 הוסף לסימניות #23 מתוק!! הצלחת ליצור אווירה חלומית, ממש מרגישים ברקע את הנשיקה של לילה טוב! התאורה רכה ומחממיאה, החיוכים זורמים ורגעים, מושלם!!
מתוק!! הצלחת ליצור אווירה חלומית, ממש מרגישים ברקע את הנשיקה של לילה טוב! התאורה רכה ומחממיאה, החיוכים זורמים ורגעים, מושלם!!
מירי זיידנר משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי 12/12/18 הוסף לסימניות #24 סט חלומי!!!
מרים שוורץ מאירה רגעים שמחים מנוי פרימיום צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 12/12/18 הוסף לסימניות #26 איזה סט מהמם הוצאת להם! הבן שלך מוכר לי מהסט שלך ושל @רותי המניק איזה בונבוניירה ממיסה. נכתב ע"י רותי המניק: חחח הזקן והזקנה שהלכו על הבמה עם פיג'מה לבנה זה מה שעלה לי בראש סט מדליק! ויוסי בחור כארז לחצ/י כדי להרחיב... לי עלה בראש מסיבת פיג'מותת!! נכתב ע"י רותי ינאי.: ואחינית שזכתה על הדרך גם כן לחצ/י כדי להרחיב... שוווה עם כזאת דודה!
איזה סט מהמם הוצאת להם! הבן שלך מוכר לי מהסט שלך ושל @רותי המניק איזה בונבוניירה ממיסה. נכתב ע"י רותי המניק: חחח הזקן והזקנה שהלכו על הבמה עם פיג'מה לבנה זה מה שעלה לי בראש סט מדליק! ויוסי בחור כארז לחצ/י כדי להרחיב... לי עלה בראש מסיבת פיג'מותת!! נכתב ע"י רותי ינאי.: ואחינית שזכתה על הדרך גם כן לחצ/י כדי להרחיב... שוווה עם כזאת דודה!
יעל אייזיקוביץ ניו בורן -צילום והכשרת צלמות מנוי פרימיום מרצה בבית פרוג בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 12/12/18 הוסף לסימניות #27 כמו שכתבו סטייל פשוט מעולה זויות תפיסות תאורה לייק על הכל!!
ג גיטי פינקלשטין משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 12/12/18 הוסף לסימניות #29 הם מגניבים ברמות! סטיילינג מגרה.. אני רצה לישון
רותי ינאי. צילום מקצועי מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 13/12/18 הוסף לסימניות #30 תודות לכולכן! כ"כ כיף לשמוע!
ר רחל שטרן משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 13/12/18 הוסף לסימניות #31 כמה רוך... זה מדוייק ונקי, מושלם את פשוט אלפה!!
ר רוחי קליין משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי 13/12/18 הוסף לסימניות #32 סטיילינג יפהפה! והקולאזים משלימים!
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת