קצת מאוחר לעונה אבל תמיד אקטואלי!!!!

• פותח הנושא 1020
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לתגובות! (מוקטן)

• הוסף לסימניות
אף פעם לא מאוחר לתמונות מוצלחות :)
מקסים..!!
תאורה טובה,תמונה יפיפיה...!
קצת בלאגן מסביב עם השולחן והכיסוי זרוק עליו...
את גם צריכה ליישר לשמאל.
ו....אני הייתי מגישה את זה ככה-

קבצים מצורפים

• 300.jpg
    KB 43.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
למה מאוחר?
למיטב ידיעתי, תינוקות נולדים במשך כל השנה....

(בכולופן, ככה זה אצלינו....:rolleyes:)

• הוסף לסימניות
צילום נהדר לילד מתוק :)

ולהערות ;) התאורה האחורית הוסיפה לו כיפת אור במקום להפריד את כולו מהרקע. זווית נמוכה יותר ושימוש במרכז יותר רחב יתנו את מסגרת האור לכל גובה הילד.
אם יש לך מקום להתרחק יותר כדאי לצלם עם עדשה ארוכה יותר, לפרספקטיבה נכונה.

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה
ורחלי, שדרגת אותה :)
איזה חיתוך מקסים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1007095:
אף פעם לא מאוחר לתמונות מוצלחות :)
מקסים..!!
תאורה טובה,תמונה יפיפיה...!
קצת בלאגן מסביב עם השולחן והכיסוי זרוק עליו...
את גם צריכה ליישר לשמאל.
ו....אני הייתי מגישה את זה ככה-
רחלי!
התמונה היתה "משהו"!
עשית ממנה משהו משהו!!!!

נכתב ע"י יונה יונה;1007109:
למה מאוחר?
למיטב ידיעתי, תינוקות נולדים במשך כל השנה....

(בכולופן, ככה זה אצלינו....:rolleyes:)

נשמע מענין אצלכם:p

• הוסף לסימניות
תמונה חמודה, דווקא אהבתי שהכיסוי "זרוק" על השולחן , רק הוא היה צריך להיות פחות בפוקוס...
ה"רצפת פרקט" ששמת נראית מאוד לא אמינה, רואים בבירור שזה PVC ואני חושבת שלפחות כדאי לך להשים קרניז שיתן אפקט של רצפה וקיר... כי אחרת זה סתם מונח כאן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה