- הוסף לסימניות
תודה רבה! תבורך משמיים

שלחתי לך במייל, לא ראית?רק לי זה לא עולה??
מישהו יכול להעלות שוב?
אשמח!
תודה.
כן. זה יורד בקובץ מכווץ, צריך לחלץ את התיקיה.כן, ראיתי תודה!
אבל לא הצלחתי להוריד את זה..
את הצלחת?
לא הבנתי..כן. זה יורד בקובץ מכווץ, צריך לחלץ את התיקיה.
אם הצלחת להוריד את זה,לא הבנתי..
תודה!אם הצלחת להוריד את זה,
לחיצה ימנית על הקובץ- חלץ אל- (צירתי צילום מסך)
בעקרון היו צריכים לכסות את הקרטונים בבד ירוק..היי,
אני מניח שרבים מכם מכירים את הקליפ "ויקיפדיה" של חנן בן ארי. שיר מצויין עם קליפ יוצא דופן מבחינה גרפית -אולי יותר נכון טיפוגרפית. לאחרונה הייתי בקשר עם יוצר הקליפ – תומר ג'רבי.
תומר שלח לי קישורים שהם מעין הצצה לתהליך היצירה של הקליפ ממסך ירוק לתוצר הסופי.
גם אם כבר צפיתם בקליפ בעבר שווה לצפות בו שוב ולהתרשם מהעבודה המרשימה שנראה כאילו חשבו וחישבו בה כל פריים ופריים.
https://www.youtube.com/watch?v=80GtXgCSYJw
ולאחר שתצפו עיברו לקישור למטה כדי לראות את מאחורי הקלעים.
https://giphy.com/channel/tomergb
מצרף חלק מהתמונות כאן.
![]()
:
![]()
:
![]()
:
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים