קצת מאחורי הקלעים של הקליפ "ויקיפדיה" של חנן בן ארי. יוצר - תומר ג'רבי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה ענקית!
ל@קראנצי'ת
סוף סוף הצלחתי לראות על מה כולם מדברים
תקשיבו זה פשוט מושלם!!!!!!!!!!!!!!!
ואם כבר מדברים על מאחורי קלעים של קליפים
יצא לי לפני שנה וחצי בערך לראות את מאחורי הקלעים של הקליפ-מנחה
ומאז לא הצלחתי להשיג אותו ולראות אותו שוב
אם יש אותו למישהי אני אשמח מאוד שתעלה אותו לכאן
זה פשוט מהמם!

• הוסף לסימניות
אם אפשר גם מאחורי הקלעים של קליפים של גד אלבז תודה אם יש !

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רעיון טוב זה פשוט מרתק
אז יאלההה בעיקרון אפשר לפתוח על זה נושא חדש
אבל אני חושבת שתת פרום יתן מענה הרבה יותר טוב וקבוע
מי המנהל פה? אני אנסה לדבר איתו.......

• הוסף לסימניות
אז יאלההה בעיקרון אפשר לפתוח על זה נושא חדש
אבל אני חושבת שתת פרום יתן מענה הרבה יותר טוב וקבוע
מי המנהל פה? אני אנסה לדבר איתו.......
אני המנהלת של הפורום, אני לא חושבת שזה מצדיק פתיחת תת פורום, ניתן לפתוח אשכול יעודי לנושא.

• הוסף לסימניות
אני צריכה את הסרטון הזה בדחיפות
מי יכול לשלוח לי?
YAEL10703020אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
אין להקפיץ אשכולות ישנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה