- הוסף לסימניות
חחחח.. מצחיק אתה. זה העיתון של תנועת הנוער 'פנסאים'. והקומיקס הזה הוא הסיבה היחידה שאני לוקח אותו לידיים שלי ברגע שאני פוגש בו(אין לי מושג לאיזה עיתון כשאני חושב על זה..)
מה איתך.אתה פצצה של כישרון
מצטרפת לכל מה שאמרו יפית ושני לפני.
כבר כתבתי פעם שאתה צריך ללכת לאנימציה,
תיצור לנו אלטרנטיבה לדיסני
לא, זה באמת מושלם.
יש לי רק שאלה קטנה - בדף של הקורקינט,
אם הם נוסעים כלפי מעלה במעלה הגבעה הקטנה הזאת, איך הם טסים כ"כ במהירות?
ואגב, זה לא לעיתון ההוא של חב"ד?
וואווו לגמרי יאבאלהה!
זההה מושששששששששש
מוששששששששששששששששששש
מוששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!
אבל ממש מוש.
(מושלם)
תגיד לי מה אתה שם באוכל שלך??.
השתדרגת מאוד.
תמיד היית טוב בעיני כן? אבל בעמודים האלה ניהיית ממש עוד יותר Super
הקומפוזציות התנועה הצביעה הדמויות..
הכל משובח ברמה של להסתכל עוד ועוד.
עכשיו לשאלות.:
אתה צבעת?
ואיך זה קרה. כל השדירוג הזה שלך?
בקומפוזיציות בתנועות באנטומיה.
בהכל נו.
תפסיק לסחוט מחמאות.
בהכל.
איך זה קרה מה אתה עושה? איפה למדת? איפה אתה מלמד?<
איפהההה?
פרטים .
אני כולי אוזן.
והכל מהמם. (למקרה ולא אמרתי מספיק...שייאו .)
חחחח.. מצחיק אתה. זה העיתון של תנועת הנוער 'פנסאים'. והקומיקס הזה הוא הסיבה היחידה שאני לוקח אותו לידיים שלי ברגע שאני פוגש בו![]()
מה איתך.
זאת ערכת שטריימל אסקייפ!
מה זה גבעה קטנטנה בשבילו.
ורגע.
הפרוייקט המטורף הזה כבר מתפרסם איפשהו? או שדיברת על הקומיקס הראשון שמע די בריל אמר שזה לחב״ד
ואם כן אז איפה?
מה איתך.
זאת ערכת שטריימל אסקייפ!
מה זה גבעה קטנטנה בשבילו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים