מידע שימושי קצת מידע על הספרים החדשים-----לאזרח הקורא :)

מכירים את הספר 'מסומן' של שלוש סופרות יחד? איך הוא?
לטעמי לא משהו.
מיש-מש של 3 סופרות בעלות סגנון שונה מאוד והתוצאה די טלאים - טלאים.
וזה חוץ מכמה חורי הגיון שהציקו לי מאוד, שברור שהסבירות לכך שיקרו גבוהה יותר בספר שנכתב בעבודה משותפת.
לדעתי - אם רק אחת מהסופרות החתומות עליו, לא משנה מי, היתה כותבת אותו לבד - היה יוצא משהו משובח בהרבה.
שורה תחתונה: יש לי אותו בירושלים ואשמח להשאיל לכל המעוניין. עדיף להחליף בספר אחר.

מדהים!
לדעתי לא קולטים את העומק בפעם הראשונה-
כל קריאה נוספת נותנת עומק חדש לספר
הן הביאו יצירה מקסימה ואפיון מרתק של שלוש דמויות שונות בתכלית
ממליצה בחום!
(אוכל להלוות לך- חשמונאים)
קראתי כמה פעמים, בפעם הראשונה הכי נהניתי... בפעמים הבאות פחות ופחות אהבתי.
ואני אחת שמסוגלת לקרוא ספר שאני אוהבת עשרות פעמים.

שורה תחתונה: יש לי אותו בירושלים ואשמח להשאיל לכל המעוניין. עדיף להחליף בספר אחר.
אם יש לך דרך להעביר למודיעין עלית אני מאוד אשמח.
(בדיוק רציתי לשאול על הספר הזה אם מישהי מעונינת להחליף...)

מישהו מכיר סתרים של דבורה רוזן?
קראתי בעתון עד פרק מסויים ואז הפסקתי את המנוי, לצערי
אבל סיפור מעולה, מאד יפה! אני אוהבת את הסופרת, הדמויות שלה עם עומק למרות שהז'אנר הוא מותחן ודרמה. רוב הסופרים נופלים בזה והדמויות יוצאות שטוחות, אבל בסתרים הדמויות והעלילה מאד מרתקות. מחכה להשלים את הקריאה בספר.

אני יכולה להשאיל לך אני מחשמונאים ויכולה להעביר למישהי במודיעין עילית
אבל לא להחליף.

אני במודיעין עילית-ברכפלד
יכולה להשאיל לך בכיף

יכולה גם להחליף איתך על ספר
איזה יש לך?

קראתי בעתון עד פרק מסויים ואז הפסקתי את המנוי, לצערי
אבל סיפור מעולה, מאד יפה! אני אוהבת את הסופרת, הדמויות שלה עם עומק למרות שהז'אנר הוא מותחן ודרמה. רוב הסופרים נופלים בזה והדמויות יוצאות שטוחות, אבל בסתרים הדמויות והעלילה מאד מרתקות. מחכה להשלים את הקריאה בספר.
כמוני כמוך- נהניתי מהסיפור אך הפסקנו את המנוי באמצעו.
מעניין אם מאותן הסיבות

פשוט הרגשתי שהעתון כבר לא כל כך נותן תוכן, שחבל להשקיע בזה לעומת האופציות האחרות.
ואת הסיפור אקרא בספר עצמו :) אז הכל טוב
כמוני כמוך.
פחות תוכן . פחות השקעה בתוכן.
עורכות עלומות שם וזהות וסיפורים שנקטעים באמצע.
חבל.

לדעתי הכוונה למוסף שיצא בתשע"ה 'עוד סיפור אחד ודי'
קראו לפרק 'מלך על מקלו'

אם תרצי אוכל לשלוח לך יותר מאוחר באישי.

ערב פסח...
אם בכ"ז מסתדר לך אשמח לקבל גם:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודות!!!

מכירים את הספר 'מסומן' של שלוש סופרות יחד? איך הוא?
אני לא אהבתי שכל פרק זאת סופרת אחרת וסגנון משלה, אבל שמעתי שהרבה אהבו את זה אז ענין של טעם!
שתול-מוששששששלם ודוקא לא חושבת שפחות מ"התנקשות"
משבר אמון של חוי בר
את שתי הקודמים שלה מאאאד אהבתי! את השלישי עדין לא קראתי...
אבל אני חושבת שהיא די מנסה לחקות את הסגנון של יונה יספיר אבל זה ממש יפה!

מה אומרות על אלמונית מקצה המחנה?
אותו סגנון של אח ואחות כמו בספרים הקודמים?

את שתי הקודמים שלה מאאאד אהבתי! את השלישי עדין לא קראתי...
אבל אני חושבת שהיא די מנסה לחקות את הסגנון של יונה יספיר אבל זה ממש יפה!
המשותף בין סדרת "מרגל להשכרה" לסדרת "מבחן נאמנות" אכן רב, כפי שציינה מישהי כאן בתבונה.
ואם תרשו לי לנסות לתת לזה הסבר כלשהו, הרי שזה גם מאוד צפוי. שתי דמויות הגיבור - אייל גלבוע ושרוליק לוין, הן קלאסיקות של רבי מכר רבים וטובים, והרקע שלהן מאוד נפוץ.
אין כאן ניסיון כלשהו להעתקה או תחרות, פשוט מדובר בשתי סדרות דומות מאוד וטובות מאוד, בציבור שבו ספרות המתח אינה רחבה.

בכל אופן, להרגיעך: ליונה ספיר לא היה מושג על מבחן נאמנות, וחוי בר כתבה את שני הספרים הראשונים לפני שהכירה את סדרת מרגל להשכרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה