מידע שימושי קצת מידע על הספרים החדשים-----לאזרח הקורא :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מכירה את הז'אנר ולא אוהבת את הסגנון, אז אין לי כ"כ מה להגיד לך..
בוא נאמר ככה סתרים הוא ספר של אנשים נורמאלים ושמעתי שהוא מאד יפה אשיג אותו שבוע הבא..
401 קצת פחות- משמועות- ולמרות שאני מתחברת לכתיב של גרשנוביץ

• הוסף לסימניות
ב- 401 מככבים החוקרים- בני הזוג מילר (שהיו בספר "ברית של גנבים")
בספר הנוכחי, הם השתדרגו מאד.
אגב, הספר פחות דמיוני, בשונה מקודמיו.

• הוסף לסימניות
בוא נאמר ככה סתרים הוא ספר של אנשים נורמאלים ושמעתי שהוא מאד יפה אשיג אותו שבוע הבא..
401 קצת פחות- משמועות- ולמרות שאני מתחברת לכתיב של גרשנוביץ
בדרך כלל אני דווקא אוהבת את הספרים הפחות סטנדרטים, אבל הספיק לי לקרוא את 'ברית של גנבים' בשביל לדעת שזה לא בשבילי...

• הוסף לסימניות
בדרך כלל אני דווקא אוהבת את הספרים הפחות סטנדרטים, אבל הספיק לי לקרוא את 'ברית של גנבים' בשביל לדעת שזה לא בשבילי...
עוד לא קראת את התרסקות כדי להבין עד כמה..

• הוסף לסימניות
קראתי ברית של גנבים ולא יכלתי אחרי זה לקרוא עוד ספרים שבוע (בתור תולעת ספרים)
זה ממש לא הסגנון שלי
דווקא יש לו אחר יותר טוב לא זוכרת איך קוראים לו (הוא ממש ישן)

• הוסף לסימניות
יש לו ספר הומוריסטי
קיצוניות לשמה

• הוסף לסימניות
תשני, זה יעבור לך... (:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה