קצת נוסטלגיה לצבעי קרש...

• הוסף לסימניות
מאז שהייתי ילדה קטנה, מאוד אהבתי לצייר בצבעי קרש.
בנוסף, אני מעלה כמה ציורים שציירתי לאחרונה:
ציור כריכה לספר לימוד בנים/בנות, וציור קיר שצילמתי מכמה זוויות
אשמח לחוות דעתכם, חברי הפורום הנכבדים.
תודה רבה, ט. עקשטיין

קבצים מצורפים

• ארנבות 2.jpg
    1.2 MB · צפיות: 21
  • כתיבה בנות.jpg
    KB 988.9 · צפיות: 16
  • כתיבה בנים.jpg
    KB 962.4 · צפיות: 17
  • קיר ברוכות הבאות ויצירה.jpg
    KB 159.6 · צפיות: 14
  • חלק קיר יצירה וברוכות הבאות.jpg
    KB 194.9 · צפיות: 16
  • חלק קיר ברוכות הבאות ויצירה.jpg
    KB 286.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את הציור הראשון
הוא מאוד נוסטלגי.
הציורים באמצע קצת כהים לטעמי אבל תלוי למה ציירת אותם.
לעיתים ציור צריך להיות כהה ודרמטי.
גם ציורי הקיר מתוקים ומזכירים לי ציורים של פעם.
עלי והצליחי

• הוסף לסימניות
יפים הציורי קיר.
איך ציירת את הקוים השחורים, התוחמים?

• הוסף לסימניות
יפייפה

• הוסף לסימניות
יש לך קו מתוק וחנני, במיוחד בציורי קירות.
קו פסטלי, רך ונעים.

בדיוק לפני כמה ימים חיפשתי את האשכול הקודם שלך שהעלית ציורי קיר לצורך השראה לציורי קיר מתוקים וילדותיים שאינם פו הדב וכדו'.

גם אני מצטרפת לשאלה: במה את משתמשת לקו תוחם. יש לי הרגשה זה לורד או משהו בסגנון. זה סוד מקצוע או שאפשר לגלות לנו? ;)

הארה: בגלל שאני כ"כ אוהבת את הציור המתוק של נערות התותים, לדעתי להתבסס על מה שיוצמד/ הוצמד לקיר - משדרג מאד.
לדוג: כאן בקיר משולב לוח מגנטי. בציור היפהפה שציירת, ציירת מסביב. אני הייתי למשל לוקחת את בובת התותים המציצה מאחורי העץ וממקמת אותה שתציץ מאחורי הלוח ואפילו תחזיק בו.​

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שפריץ;1683466:
יפים הציורי קיר.
איך ציירת את הקוים השחורים, התוחמים?

הציורי קיר, הצביעה עצמה באיירבראש והקווים התוחמים במכחול בידני

• הוסף לסימניות
אני מצרפת לך דוג' למה התכוונתי. 2 אופציות של שילוב הילדה מאחורי הלוח.
ושוב, את יכולה להיות מוחמאת מכך שהתחשק לי לקחת כמה דקות מזמני כדי לנסות את מה שהצעתי על יצירתך המשובחת.

קבצים מצורפים

• קיר%20ברוכות%20הבאות%20ויצירה ילדה 1.jpg
    KB 210.7 · צפיות: 38
  • קיר%20ברוכות%20הבאות%20ויצירה ילדה 2.jpg
    KB 207.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י צ פומרנץ;1683564:
יש לך קו מתוק וחנני, במיוחד בציורי קירות.
קו פסטלי, רך ונעים.

בדיוק לפני כמה ימים חיפשתי את האשכול הקודם שלך שהעלית ציורי קיר לצורך השראה לציורי קיר מתוקים וילדותיים שאינם פו הדב וכדו'.

גם אני מצטרפת לשאלה: במה את משתמשת לקו תוחם. יש לי הרגשה זה לורד או משהו בסגנון. זה סוד מקצוע או שאפשר לגלות לנו? ;)

הארה: בגלל שאני כ"כ אוהבת את הציור המתוק של נערות התותים, לדעתי להתבסס על מה שיוצמד/ הוצמד לקיר - משדרג מאד.
לדוג: כאן בקיר משולב לוח מגנטי. בציור היפהפה שציירת, ציירת מסביב. אני הייתי למשל לוקחת את בובת התותים המציצה מאחורי העץ וממקמת אותה שתציץ מאחורי הלוח ואפילו תחזיק בו.​

תודה!!! הרעיון שלך ממש יפה, חבל שלא התייעצתי איתך לפני שציירתי... בתכנון המקורי היה לצייר רק את 2 הדמויות האחרות וברגע אחרון החלטתי להוסיף את הילדה המציצה. והלקוחה מאוד נהנתה מהתוספת חינם. חבל שלא עלה לי הרעיון שלך, אבל בכל זאת, אני גם אוהבת שהיא מציצה מאחורי העץ :).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צ פומרנץ;1683588:
אני מצרפת לך דוג' למה התכוונתי. 2 אופציות של שילוב הילדה מאחורי הלוח.
ושוב, את יכולה להיות מוחמאת מכך שהתחשק לי לקחת כמה דקות מזמני כדי לנסות את מה שהצעתי על יצירתך המשובחת.

הראשון חמוד, השני זה נראה שהתותית עוד מעט מתנדנדת על הראש שלה...

• הוסף לסימניות
חבל שלא עלה לי הרעיון שלך, אבל בכל זאת, אני גם אוהבת שהיא מציצה מאחורי העץ :).[/QUOTE]

שלא תחשבי, גם אני אוהבת את זאתי שמציצה מאחורי העץ!

נכתב ע"י טובה ע;1683634:
הראשון חמוד, השני זה נראה שהתותית עוד מעט מתנדנדת על הראש שלה...

יש בזה צדק.
עכשיו סתם דחפתי לקומפוזיציה הקיימת. אבל סתם טיפ לפעמים הבאות, להיעזר באביזרי רקע שמופיעים על הקיר ובמקום שסתם יהיו תקועים באמצע ציור מדהים, שפשוט ישולבו בתוכו ויהיו חלק ממנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צ פומרנץ;1683734:
חבל שלא עלה לי הרעיון שלך, אבל בכל זאת, אני גם אוהבת שהיא מציצה מאחורי העץ :).

שלא תחשבי, גם אני אוהבת את זאתי שמציצה מאחורי העץ!

יש בזה צדק.
עכשיו סתם דחפתי לקומפוזיציה הקיימת. אבל סתם טיפ לפעמים הבאות, להיעזר באביזרי רקע שמופיעים על הקיר ובמקום שסתם יהיו תקועים באמצע ציור מדהים, שפשוט ישולבו בתוכו ויהיו חלק ממנו.[/QUOTE]

אני אכן עושה את זה לפעמים
כאן, בתמונה המצורפת העלים 'עלו' על המזגן. השתמשתי בחומר מקשר ועליו ציירתי את העלים

קבצים מצורפים

• צהרון חשמונאים.jpg
    KB 559.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אני אכן עושה את זה לפעמים
כאן, בתמונה המצורפת העלים 'עלו' על המזגן. השתמשתי בחומר מקשר ועליו ציירתי את העלים[/QUOTE]

מדהים!

כאלה דברים אני חולמת לעשות בעז"ה לאחר שאגמור קורס אייר בראש מתקדמות שעכשיו אני באמצעו.

החומר המקשר נראה לי מדהים ומתאים שילוב אלמטים המצויים על הקירות בתוך הציור.

תמשיכי לעשות חיל!

• הוסף לסימניות
אכן נוסטלגיה!
הציורים נהדרים ומתוקים!

• הוסף לסימניות
. אבל סתם טיפ לפעמים הבאות, להיעזר באביזרי רקע שמופיעים על הקיר ובמקום שסתם יהיו תקועים באמצע ציור מדהים, שפשוט ישולבו בתוכו ויהיו חלק ממנו.[/QUOTE]

הנה עוד שני ציורים, הראשון הוא מהציורים הישנים שלי כשעדיין ציירתי ידני ללא איירבראש, בשניהם שילבתי דלת בתוך הציור. אולי לך היה רעיון יותר טוב לשלב את לוח הסקוטש, אבל זה כבר סיפור ישן. בפעם הבא מקווה להתייעץ איתך לפני כן... :)

קבצים מצורפים

• 76מעון קרית ספר.JPG
    KB 650.2 · צפיות: 10
  • SAM_0508.JPG
    3 MB · צפיות: 15
  • SAM_0511.JPG
    2.9 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובה ע;1683936:
. אבל סתם טיפ לפעמים הבאות, להיעזר באביזרי רקע שמופיעים על הקיר ובמקום שסתם יהיו תקועים באמצע ציור מדהים, שפשוט ישולבו בתוכו ויהיו חלק ממנו.

הנה עוד שני ציורים, הראשון הוא מהציורים הישנים שלי כשעדיין ציירתי ידני ללא איירבראש, בשניהם שילבתי דלת בתוך הציור. אולי לך היה רעיון יותר טוב לשלב את לוח הסקוטש, אבל זה כבר סיפור ישן. בפעם הבא מקווה להתייעץ איתך לפני כן... :)[/QUOTE]

סליחה, נמחק השם של המגיב, זה היה תגובה לצ. פומרנץ.
תודה לכולם!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה