- הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;2331444:צימרורים במעלה הגב, רק לי?
צביעה נהדרת, רעיונות אומנותיים.
תעשו חיל!
ים הצלחות
נכתב ע"י sweetpanda1;2331759:האחרון פשוט מזעזע!
אבל שיהיה לכם בהצלחה!![]()
נכתב ע"י אקלקטוס;2332974:איזה רעיונות...המצאות שלכם?
מה שהבנתי בהחלט חזק...
ביצוע מעולה.
והאחרון בהחלט "מזעזע" אם לצטט.[/
תודה תודה
אני בהחלט מסכים עם היותו מזעזע....את כולם....
ובכל זאת....זה לא מונע אותי מלצייר אותו...
אבל תודה על הכנות....באמת תודה....
נכתב ע"י חמחם;2333015:משחקי המילים באנגלית - פצצה!
כשרון מוחלט.
נכתב ע"י יענער;2333026:יפה מאוד, אבל משהו מפריע לי בצביעה... היא לא חלקה ומידי זרחנית
נכתב ע"י משב;2333036:הכחול - ציפורניים?!?!
אוי לנו שאנו גדלים בדור שריגושים שכאלו מבוקשים בו...
אבל הצביעה יפה ומעניינת.
נכתב ע"י מרציפן;2333305:מאד לא יהודי.
נכתב ע"י חנוך בינר;2337152:טוב אז אחרי שזעזעתי אתכם
והכעסתי אתכם... (אמרו שהציורים הקודמים היו "לא יהודיים...")
אז הנה משהו עדין יותר
ויהודי יותר
מה דעתכם?
נכתב ע"י חמחם;2333015:משחקי המילים באנגלית - פצצה!
כשרון מוחלט.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים