קצת עבודות....לא שגרתיות.... מפרויקט הגמר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעות ב;2337277:
עבודה יפהפייה מרגשת ועוצמתית!
אם כי אני חייבת לציין, כי יש לי חיבה גם כלפי ציורים פחות שגרתיים, שלא תמיד כולם מחייכים, חמודים ומתוקים ומושלמים. החיים שלנו מורכבים מהרבה רגשות ותחושות, ולא הכול מושלם ונוצץ.

כן אני חושב שגם אצלי זה מה שמניע אותי....
החיים לא מושלמים...
ואני גם אוהב לתת לדימיון לעוף בציורים....

:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנוך בינר;2331423:
סביר שלא תראו את ציורים כאלו בקומיקס חרדי בזמן הקרוב....
זה יותר עבור חולצות כוסות כיסויים לפלאפונים כובעים ועוד....
יש שוק גדול מאוד למוצרים כאלו בחו"ל
אשמח לשמוע חוות דעתכם/ן:):)

איורים.. מעניינים.
כפסיכולוג- הייתי חוגג עליהם!

• הוסף לסימניות
וואו! ציורים עם אופי.
לטוב ולמוטב
במיוחד אם לוקחים בחשבון ש"אדם מצייר מהרהורי ליבו":eek::rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרציפן;2333305:
מאד לא יהודי.

הם מהולים.
יהודיים לעילא.

תגידו, אנשים. אתם בסדר?

בנדאם מצייר דברים להנאתו, דברים שאין בהם לא נדנוד איסור, לא קצה קצהו של בעיתיות, ואתם ישר תוקפים כאילו הוא צייר צלב קרס טבול בדם חזיר שנשחט ביום כיפור שחל בשבת בראשית?

נניח שזה לא יהודי.
מה כן יהודי?
ציורים של הכטקופף שבאו ישר, בלי פילטרים, מציורי הנצרות והכנסייה הסלבית של המאה התשע עשרה?
איורי ילדים מתוקי עיניים ועצומי אישונים להחליא שקפצו ישר מהסטודיו של דיסני או מציירים יפניים?
סתם איורים אנמיים ובטעם רע? של דמויות חסרות אישיות ואופי שבלבול עמוק בין המושג עדינות ובין המושג פלגמטיות יוצר אותם?
הפורום פה הוא לא במה חינוכית, לא כיתת משניות לגיל הרך, ולא כנס בתיה בערב תשעה באב.
זהו פורום מקצועי. יפה בעיניך? יפה. לא אסטתי? תגיד לא עשוי היטב, אבל מה הקשר יהדות?
אם לא תדעו לפרגן ליוצר שעושה דברים שונים ממכם, תמצאו את עצמכם מגינים בחירוף נפש על תרבות של הזנחה, לא של תוכן רגיש.

חנוך בינר, הציורים שלך מעניינים ושונים ואני אוהב את זה.
לגופו של עניין.
כשמציירים מפלצות, אחד הדברים הכי חשובים, זה שיהיה להם היגיון פנימי. מוזר ככל שיהיה, היצור יהיה מעניין רק אם הוא יהיה נאמן להיגיון של עצמו. אם תצייר חתול מזוזל, לא תשים את הציור בערך שלו באינציקלופדיה.
זה נראה ציורים של ילדים שחיים בעולם של מפלצות, לא של מפלצות בעצמם. מבין ההבדל?
זה חמוד. תמשיך, וחוץ מההלכה הצרופה,
אל תשים לב לאנשים שאומרים לך מה נכון או לא נכון ליצור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;2338519:
הם מהולים.
יהודיים לעילא.

תגידו, אנשים. אתם בסדר?

בנדאם מצייר דברים להנאתו, דברים שאין בהם לא נדנוד איסור, לא קצה קצהו של בעיתיות, ואתם ישר תוקפים כאילו הוא צייר צלב קרס טבול בדם חזיר שנשחט ביום כיפור שחל בשבת בראשית?

נניח שזה לא יהודי.
מה כן יהודי?
ציורים של הכטקופף שבאו ישר, בלי פילטרים, מציורי הנצרות והכנסייה הסלבית של המאה התשע עשרה?
איורי ילדים מתוקי עיניים ועצומי אישונים להחליא שקפצו ישר מהסטודיו של דיסני או מציירים יפניים?
סתם איורים אנמיים ובטעם רע? של דמויות חסרות אישיות ואופי שבלבול עמוק בין המושג עדינות ובין המושג פלגמטיות יוצר אותם?
הפורום פה הוא לא במה חינוכית, לא כיתת משניות לגיל הרך, ולא כנס בתיה בערב תשעה באב.
זהו פורום מקצועי. יפה בעיניך? יפה. לא אסטתי? תגיד לא עשוי היטב, אבל מה הקשר יהדות?
אם לא תדעו לפרגן ליוצר שעושה דברים שונים ממכם, תמצאו את עצמכם מגינים בחירוף נפש על תרבות של הזנחה, לא של תוכן רגיש.

לגופו של עניין.
כשמציירים מפלצות, אחד הדברים הכי חשובים, זה שיהיה להם היגיון פנימי. מוזר ככל שיהיה, היצור יהיה מעניין רק אם הוא יהיה נאמן להיגיון של עצמו. אם תצייר חתול מזוזל, לא תשים את הציור בערך שלו באינציקלופדיה.

בול!
בדיוק מה שרציתי לזעוק! רק לא ידעתי איך להסביר את זה...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנוך בינר;2337152:
טוב אז אחרי שזעזעתי אתכם
והכעסתי אתכם... (אמרו שהציורים הקודמים היו "לא יהודיים...")
אז הנה משהו עדין יותר
ויהודי יותר
מה דעתכם?

אני אישית לא כעסתי, באמת שהזדעזעתי, אבל בסדר כמו שאמרתם טוב שלא נפגשנו עם יצור כזה במציאות...
אתם בסדר, והיצירות שלכם בסדר גמור!!!
אני מצטערת אם חוללתי פה סופה שגררה ביקורות לא בונות. וגם אם זו לא אני, אני באופן אישי מתנצלת אם הרגשתם בגללי רפיון שהו או חוסר ביטחון (למרות שזה נראה שלא חסר לכם:)).
אני מאוד מעריכה דווקא את האומץ שלכם להעלות לכאן כזה דבר, וגם כשלא קיבלתם דברים דחיתם זאת בצורה אלגנטית ויפה, למדתי ממכם הרבה, תודה!
אני כשהעלתי פה ציור סה"כ נחמד ונעים לעין, נפלו עליי גם עם טענות מטעמי יהדות...מה הקשר?! אבל נו אנשים...לא צריך להתייחס לכל מה שאומרים.

• הוסף לסימניות
וואי, לא הבנתי..
מה הפירוש - GREG?
מנסה לתרגם ולא מצליחה..
אשמח להבנת העומק בדברים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר21;2338904:
וואי, לא הבנתי..
מה הפירוש - GREG?
מנסה לתרגם ולא מצליחה..
אשמח להבנת העומק בדברים

גרג זה שם פרטי

• הוסף לסימניות
תודה! :)
פשוט אני מכירה גם מסעדה בשם הזה, היתי בטוחה שמדובר באיזשהו מושג רחוק ורחב אופקים... ;)

• הוסף לסימניות
להגיד שאני אוהבת את המפלצות? לא. הן לא חמודות.
אבל עונות יופי לצורך של קהל היעד שלנו (ואשרינו שלא שם חלקנו כהם.)

בציור העין I-Fly:
את קוי המתאר הפנימיים הייתי מנסה לעשות בטון כהה של הכנפיים. אני חושבת שהשחור עושה את זה קצת אגרסיבי ונאיבי.

בציור האנטיפתי:
יש חוסר עקביות בתאורה. האור מגיע מלמעלה, אבל לפי כתמי ההיי-לייט אני לא סגורה על עצמי אם זה מקדימה (הגוף) או מאחור (הראש).

בציור האחרון - גרג וגו':
שוב, לא ברור לי הקטע של התאורה.
ועוד משהו - בחלק התחתון של הרגל - זה נראה כאילו החגורה חונקת את החיבור, ההצללה מתחת החגורה גורמת לנפיחות בקרסול. כך זה באמת צריך להיות? אם כן, רצוי להדגיש את הנפיחות. אם לא, רצוי להוריד את ההצללה, היא מיותרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנס בערפל;2338276:
איורים.. מעניינים.
כפסיכולוג- הייתי חוגג עליהם!

אני מסכים...
נראה לי שאם הייתי מראה את זה לפסיכולוג
הפסיכולוג היה צריך טיפול אצל פסיכולוג...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איכות;2338415:
וואו! ציורים עם אופי.
לטוב ולמוטב
במיוחד אם לוקחים בחשבון ש"אדם מצייר מהרהורי ליבו":eek::rolleyes:

אהבתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;2338519:
הם מהולים.
יהודיים לעילא.

תגידו, אנשים. אתם בסדר?

נניח שזה לא יהודי.
מה כן יהודי?

לגופו של עניין.

וואו....כל מילה בסלע
אני שמח על הארה
אני מסכים עם כל מילה שנאמרה כאן
אך לצערי לא הבנתי את הכוונה ב:

כי למעשה מה שציירתי הוא ללא שום כללים או חוקים עיצוביים או אסטטים (או לא) סתם כך מה שהשתפרץ על הלוח הגראפי....:D

אשמח לפירוט נוסף כי זה נשמע לי ענייני ובונה...:)
ותודה על התמיכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה