קצת עזרה לפני החתונה...

• הוסף לסימניות
העלתי קובץ שיכול לעזור לאנשים לפני חתונה לצורך שליחת הזמנות (כמובן שאפשר לשמור את זה מילד לילד וכו') זה כולל הרבה אפשרויות למוזמנים שלך אחרי שאתה מכניס את השמות כמו מי עדין צריך לברר כתובת או איזה שם הוכנס כפול, וגם הדפסה על מדבקות, למי שדווקא מתעקש שכל מוזמן יאשר הזמנה גם לזה יש אפשרות וכן באיזה שולחן ישב וכדו' ועוד 3 אופציות שתוכל לבחור לבד איך לקרוא להם (למשל לתת הזמנה ביד או מוזמנים שלי [כדי שתוכל למחוק אותם אחרי החתונה ולשאיר את זה לילדים האחרים])
אפשר לייבא וליצא מאקסל.
גרסה זו בתוספת כמה שיפורים שהגיעו ממכם המשתמשים (תזכורת לגיבויים הדפסת מדבקות באנגלית וכד') - תודה רבה

מצ"ב תמונות מסך.
למי שרוצה להוריד את הקובץ עצמו בחינם כמובן. יכול להוריד
למערכת הפעלה 32 ביט מגוגל דרייב או מג'מבו מייל (רק ל 14 יום)
למערכת הפעלה 64 ביט מגוגל דרייב או מג'מבו מייל (רק ל 14 יום)
בשמחות תמיד
ותקווה שעזרתי למישהו..
כיון שזה נושא שלא קשור לזמן העכשווי דווקא אולי כדאי לנעוץ, מה אתם אומרים?

הערה חשובה

התקנה מחדש של הקובץ (לצורך עדכון וכדו') לא תמחק את הנתונים הישנים אלא רק תעדכן את התוכנה עצמה.

קבצים מצורפים

• תמונות תוכנת חתונה.pdf
    KB 411.5 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל תשובות הערות והארות...

• הוסף לסימניות
נראה דבר שימושי ויעיל.
הורדתי אותה,
תודה....:)

• הוסף לסימניות
מעולה תודה!
איך אני יודעת כמה סיביות יש לי???

• הוסף לסימניות
לחצן ימני על המחשב שלי ומאפיינים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;990637:
בדך כלל צריך להיות אקסס במחשב?
קצת קשה לענות על זה, פשוט אפשר להוריד ולנסות, זה כלול בחלק מהחבילות של אופיס.
אם אין אז אפשר להוריד את הקובץ הזה, זה חינמי רשמי.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לך!!!!!!!!!!
תודה רבה......

• הוסף לסימניות
למה לא זמין לי התוכנה?

קבצים מצורפים

• ט.jpg
    KB 25.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
כבר הורדתי מזמן. נראה מצויין אבל בשביל לנסות צריך שתהיה חתונה...

• הוסף לסימניות
יש לי אקסס 2010 ולא נפתח לי הקובץ הזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;1043466:
למה לא זמין לי התוכנה?

אתה מנסה להוריד קובץ שכבר פג תוקפו (אחרי שבועיים פג התוקף)
לכן עדיף תמיד להוריד למערכת 32 ביט מגוגל דרייב למנותבים אפשר להוריד מפה (העלאתי מחדש) כמובן רק בשבועיים הקרובים.
ולמערכת 64 ביט גוגל דרייב או למנותבים מכאן (שוב, רק לשבועיים)

בשמחות תמיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לימדי;1043481:
יש לי אקסס 2010 ולא נפתח לי הקובץ הזה

אופיס מלא? (אקסס רגיל?)
זה כותב שגיאה מסוימת?
אתה בטוח שהורדת את הקובץ הנכון למערכת (32 ביט או 64 ביט)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה