קצת צביעה ראליסטית מהזמן האחרון - שיתוף

• הוסף לסימניות
רון!
רון!!
רון!!!!
ממש חוכמות בחוץ תרונה..
לא מכיר את המאייר, אבל אין כ''כ סיבה גם. לא נעים ממנו, אבל הציור הזה הוא שלך. לא שלו.
נראה שהתפקיד שהוא ממלא כאן זה בערך כמו כשלקוח מבקש ''תעשה שפה יהיה נעל, ושם הם באים וקופצים עליו ו.. בלה, בלה.. בלה''.
ואח''כ אני צריך להביא לפועל את הקווים המנחים שלו...
בד''כ התשלום לצובע זה כמה, 25% ? אז פה זה צריך להיות הפוך.
אתה מוזמן להשלים את ההפרש :)

• הוסף לסימניות
אצלי עובד, וממש יפה. (אנחנו עם אותו מקליט מסך.. אצלי הוא דווקא מפיק וידאו'ס קלים יחסית באיכות נאה) היה יכול להיות מעניין מאוד לראות את הגישה שלך לצביעה מאפס, לא רק עיבוד לצביעה קיימת. פשוט לקחת משהו כמו בראש האשכול ולתעד עם הסברים

• הוסף לסימניות
עשיתי סרטון הדרכה קטן, עם כמה טיפים מאוד שימושיים לעניין צביעה ראליסטית, על הציור של הרב גולדשטיין עם האיל הקורא. כתבתי שם, אבל לא הגיבו אז לא העלתי.
איפה זה איפה זה איפה זה? |להוט|

והציורים כמובן מטורפים. הזיה. נראה כמו תוכנה ממוחשבת של מידול, ברמות של הדיוק, רק עם כל הרגש מאחורה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמה כישרון.....
פשוט מדהים ומעורר השראה.....

• הוסף לסימניות
אצלי עובד, וממש יפה. (אנחנו עם אותו מקליט מסך.. אצלי הוא דווקא מפיק וידאו'ס קלים יחסית באיכות נאה) היה יכול להיות מעניין מאוד לראות את הגישה שלך לצביעה מאפס, לא רק עיבוד לצביעה קיימת. פשוט לקחת משהו כמו בראש האשכול ולתעד עם הסברים
בעז"ה

• הוסף לסימניות
[/QUOTE]

• הוסף לסימניות
צביעה מושלמת אין מה להוסיף,ריאליזם במיטבו.

• הוסף לסימניות
לא להפסיק להסתכל!!...
אני אהיה קטנונית לרגע, אבל זה רק כי זה חבל לי על השלימות הזו...
בציור של האוטובוס הפינה של התפילין נצבע בצבע היד של הרב...
ואחלה סרטון!!

• הוסף לסימניות
רון!
רון!!
רון!!!!
ממש חוכמות בחוץ תרונה..
לא מכיר את המאייר, אבל אין כ''כ סיבה גם. לא נעים ממנו, אבל הציור הזה הוא שלך. לא שלו.
נראה שהתפקיד שהוא ממלא כאן זה בערך כמו כשלקוח מבקש ''תעשה שפה יהיה נעל, ושם הם באים וקופצים עליו ו.. בלה, בלה.. בלה''.
ואח''כ אני צריך להביא לפועל את הקווים המנחים שלו...
בד''כ התשלום לצובע זה כמה, 25% ? אז פה זה צריך להיות הפוך.
כמה שאתה צודק...
אני ממש לא מבין את זה...
אין שום קשר בין האינק לצביעה
אבל נירא שבעל האינק עבד קשה... למצאו תמונות מתאימות)
לא להפסיק להסתכל!!...
אני אהיה קטנונית לרגע, אבל זה רק כי זה חבל לי על השלימות הזו...
בציור של האוטובוס הפינה של התפילין נצבע בצבע היד של הרב...
ואחלה סרטון!!
אני לא מצליח לראות את ה"בעייה" שאתם מדברים עליה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה