צודק...נכתב ע"י Srool;957376:רעיון יפה.
הייתי מקפמז כך שיראו יותר שמים ופחות שטח שחור 'מת' שגונב את ההצגה.
OK, אבל לא מקובל לערוך את התמונה בכותרת אחרי שמישהו מגיב עליה. כי התגובות הבאות לא יהיו בהכרח מובנות / יאבדו את ההקשר.נכתב ע"י anat77a;957467:צודק...
אוקיי, קבלתי,נכתב ע"י Srool;957489:OK, אבל לא מקובל לערוך את התמונה בכותרת אחרי שמישהו מגיב עליה. כי התגובות הבאות לא יהיו בהכרח מובנות / יאבדו את ההקשר.
בפעם הבאה תעלי את הגירסה החדשה לאחר התגובות כדי שיראו את ה'לפני ואחרי'.
חחחנכתב ע"י קקטוס;957672:הקמפוז השני יפה יותר
בפרט שהוא מעמיד אותי באור טוב יותר (אני מקווה שהדימוי מובן)
ואגב הכותרת ממש פגעה בי
![]()
אני אמנם דוקני לפעמים, אבל השם קקטוס נעוץ מסיבות היסטוריות ופחות מייצג אותי מבחינה אישיותית, אולי הצד השונה של הקקטוס הבדידות שלו בערבה, זה משהו שאני יכול להזדהות איתו (כנקודת חוזק)נכתב ע"י anat77a;957683:חחח
קצת הומור... (אני לא אשמה שקראת לעצמך קקטוס...
ועדיין לא מצליחה להבין את כל אלה שקראו לעצמם בשמות שלא מובן למה
קקטוס? אתה אדם דוקרני?בגלל זה השם קקטוס?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים