מאפים קראוסון פרווה

• הוסף לסימניות
מכירים מישהו שמוכר קאוסונים פרווה למילוי (חייב בהשגחת העדה החרדית)

• הוסף לסימניות
אני מכירה משהו בעיר אחרת
אבל לכאורה כל מאפיה מוכרת קוראסונים ללא מילוי בהזמנה

• הוסף לסימניות
אני מתקשרת למאפיה שאני רוצה לקנות ממנה
מבקשת קרואסונים פרווה בלי הסירופ מלמעלה (פחות הולך עם בשר וכו לדעתי)
הם מכינים כמה שאת רוצה (פעם הזמנתי 10 יחידות והכינו לי )

• הוסף לסימניות
אני מתקשרת למאפיה שאני רוצה לקנות ממנה
מבקשת קרואסונים פרווה בלי הסירופ מלמעלה (פחות הולך עם בשר וכו לדעתי)
הם מכינים כמה שאת רוצה (פעם הזמנתי 10 יחידות והכינו לי )
רעיון מעולה אשאל את מאפית קצבורג נראה אם הם יוכלו לעשות את זה בשבילי. אני רוצה את זה למנת פתיחה עבור סעודה של בר מצווה. אני רוצה למלאות אותם עם סלמון מעושן וחסה מסולסלת אני חושבת שיראה יפה ומרשים.

• הוסף לסימניות
רעיון מעולה אשאל את מאפית קצבורג נראה אם הם יוכלו לעשות את זה בשבילי. אני רוצה את זה למנת פתיחה עבור סעודה של בר מצווה. אני רוצה למלאות אותם עם סלמון מעושן וחסה מסולסלת אני חושבת שיראה יפה ומרשים.
מרשים מאוד

• הוסף לסימניות
מישהי אמרה לי שהזמינה כנ"ל בנחמה
תודה שאת מעדכנת אותי יש לי נחמה קרוב לבית

• הוסף לסימניות
מכירים בבני ברק
והאם זה פרווה או בחזקת חלבי?
אני צריכה את זה למילוי בשר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה