התייעצות קראתן ספר לאחרונה? יפה ולא מפחיד? הכנסו להמליץ!

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות רכישת ספרים,
אני לא אוהבת ספרי מתח,
יותר ספרי רגש.
(לדוגמא ספרים שאהבתי- (ליבי קליין) דואט, שפויה בשבי וכו')
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
פחות או יותר - דבורי רנד
המנוי אינו זמין - לאה סמילנסקי
פגע וברח - לאה סמילנסקי
אנדנדינו- מירי סגל
מלחמת כריות-מיכל אופק
שומרת השערים-דבורי רנד

• הוסף לסימניות
שכחתי את הספר הדרן - מהמם!
ספר ישן שיצא בהוצאה חדשה ביפה נוף

• הוסף לסימניות
הפיל הלבן מהרצליה
ספר נחמד אבל לא דומה לליבי קליין...

• הוסף לסימניות
כל הנחלים הולכים , חיה לוברבום

• הוסף לסימניות
פרנצ'ס בסמטה - אחד הספרים היפים! של בשי דירנפלד.
וכן צומת ניו יורק קרית ספר של רינה זילבר, קראתי אותו אתמול ולא יכולתי להפסיק עד שגמרתי...

• הוסף לסימניות
כל בית צריך חלון - עלקי דויטש
יש מאין - רחל וינברג

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות רכישת ספרים,
אני לא אוהבת ספרי מתח,
יותר ספרי רגש.
(לדוגמא ספרים שאהבתי- (ליבי קליין) דואט, שפויה בשבי וכו')
תודה רבה!
אני ממש מחפשת את שפויה בשבי
יש למישהי במודיעין עילית
ויכולה להביא לי לשבת?
תודה!!

• הוסף לסימניות
יש גבול לצפון - מיכל פרץ יהודה
אם מישהו שומע
כל הספרים של א. קוין
אם עוד לא קראת את שניה לפני האור - רות קפלר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה