- הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;896114:בוא נראה אם תצליחו למצוא את הסילוף. רמז בצבע לבן.
תבדקו את 2:12 ו-2:43
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=4C5461456A78765A684F553D
נכתב ע"י gila;896435:אני לא ראיתי סילוף אבל מה שכן עולה מהראיון ההוא שהמראויין מציג יפה מאוד את הצד שלנו בעסק ונראה שהדברים התקבלו על ליבם
נכתב ע"י mig;896440:תרגום?![]()
שמת לב לטקטיקה?נכתב ע"י gila;896455:הם אמרו שם ששמעו מהכתבים שלהם (בי בי סי)שיש כעס גדול ברחוב בעזה כתוצאה מהחיסול (של גבערי) ועכשיו האלימות באיזור גוברת ...
הוא ענה להם שזה בא כתגובה על ה130 טילים שנורו ממוצש"ק עד יום רביעי והישראלים חייבים להגן על תושביהם.
אח"כ שאלו אותו האם זה לא מכוון כתרגיל בחירות מצד נתניהו? בדיוק לפני הבחירות...
והוא עונה (יו"ר המכון לדמוקרטיה במזרח התיכון) כן שמעתי דיבורים כאלו אבל זה לא נראה כל כך הגיוני כי הרי זה בא כתגובה על מתקפת הטילים מצד החמאס והגיהד ובוודאי הם לא התכוונו לעזור למערכת הבחירות בישראל... ועוד כעת בישראל אומרים שכרגע 13% מהאוכלוסייה מאויימים ע"י טילים שזה שווה ערך לכל תושבי לונדון ולו יצוייר כל תושבי לונדון היו מאויימים בטילים בוודאי ממשלת אנגליה היו נוקטים בצעדים דחופים למיגור האיום...
בטח התכוונת לפוטו שופ הזה-נכתב ע"י מיכל123;896462:בעולמם של חרדים - נפל טיל והתגלה מחזה מופלא, יחד עם כל הכדוריות פוזרו מטבעות של שקלים חצאים ועשרות אגורות.. בבדיקה מעמיקה הוברר שהטיל הורכב מעמוד של תחנה שנגנב בבני ברק, ושכחו עליו את הקופה של קופת העיר..
נכתב ע"י gila;896435:אני לא ראיתי סילוף אבל מה שכן עולה מהראיון ההוא שהמראויין מציג יפה מאוד את הצד שלנו בעסק ונראה שהדברים התקבלו על ליבם
נכתב ע"י נחמי ווייס;896471:בטח התכוונת לפוטו שופ הזה-
נכתב ע"י מי;896509:פוטושופ? את בטוחה?
אמרו לי שזה דווח בחדשות.
איך הכסף התפזר אם הקופה שלמה?נכתב ע"י מי;896509:פוטושופ? את בטוחה?
אמרו לי שזה דווח בחדשות.
נכתב ע"י נחמי ווייס;896534:איך הכסף התפזר אם הקופה שלמה?
נכתב ע"י מי;896509:פוטושופ? את בטוחה?
אמרו לי שזה דווח בחדשות.
נכתב ע"י הברקהבפרסום;896727:תעלו עוד תמונות, בא לי לתרום לנושא ולהכין משהו, כי זה באמת חשוב...
למי יש עוד תמונות? זה מאוד יעזור... תודה.
נכתב ע"י bekki;896730:הנה ישנם עוד אבל קשים מאד לצפיה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים