קרב ההסברה - (המלחמה האמיתית)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;896435:
אני לא ראיתי סילוף אבל מה שכן עולה מהראיון ההוא שהמראויין מציג יפה מאוד את הצד שלנו בעסק ונראה שהדברים התקבלו על ליבם

תרגום?;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;896440:

הם אמרו שם ששמעו מהכתבים שלהם (בי בי סי)שיש כעס גדול ברחוב בעזה כתוצאה מהחיסול (של גבערי) ועכשיו האלימות באיזור גוברת ...
הוא ענה להם שזה בא כתגובה על ה130 טילים שנורו ממוצש"ק עד יום רביעי והישראלים חייבים להגן על תושביהם.
אח"כ שאלו אותו האם זה לא מכוון כתרגיל בחירות מצד נתניהו? בדיוק לפני הבחירות...
והוא עונה (יו"ר המכון לדמוקרטיה במזרח התיכון) כן שמעתי דיבורים כאלו אבל זה לא נראה כל כך הגיוני כי הרי זה בא כתגובה על מתקפת הטילים מצד החמאס והגיהד ובוודאי הם לא התכוונו לעזור למערכת הבחירות בישראל... ועוד כעת בישראל אומרים שכרגע 13% מהאוכלוסייה מאויימים ע"י טילים שזה שווה ערך לכל תושבי לונדון ולו יצוייר כל תושבי לונדון היו מאויימים בטילים בוודאי ממשלת אנגליה היו נוקטים בצעדים דחופים למיגור האיום...

• הוסף לסימניות
בפעם הבאה נא לכתוב שהאשכול לא מיועד לנשים בכלל ולנשים במצב בפרט...
זועזעתי כליל ובי אתם לא צריכים לטפל ולשכנע!

• הוסף לסימניות
בעולמם של חרדים - נפל טיל והתגלה מחזה מופלא, יחד עם כל הכדוריות פוזרו מטבעות של שקלים חצאים ועשרות אגורות.. בבדיקה מעמיקה הוברר שהטיל הורכב מעמוד של תחנה שנגנב בבני ברק, ושכחו עליו את הקופה של קופת העיר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;896455:
הם אמרו שם ששמעו מהכתבים שלהם (בי בי סי)שיש כעס גדול ברחוב בעזה כתוצאה מהחיסול (של גבערי) ועכשיו האלימות באיזור גוברת ...
הוא ענה להם שזה בא כתגובה על ה130 טילים שנורו ממוצש"ק עד יום רביעי והישראלים חייבים להגן על תושביהם.
אח"כ שאלו אותו האם זה לא מכוון כתרגיל בחירות מצד נתניהו? בדיוק לפני הבחירות...
והוא עונה (יו"ר המכון לדמוקרטיה במזרח התיכון) כן שמעתי דיבורים כאלו אבל זה לא נראה כל כך הגיוני כי הרי זה בא כתגובה על מתקפת הטילים מצד החמאס והגיהד ובוודאי הם לא התכוונו לעזור למערכת הבחירות בישראל... ועוד כעת בישראל אומרים שכרגע 13% מהאוכלוסייה מאויימים ע"י טילים שזה שווה ערך לכל תושבי לונדון ולו יצוייר כל תושבי לונדון היו מאויימים בטילים בוודאי ממשלת אנגליה היו נוקטים בצעדים דחופים למיגור האיום...
שמת לב לטקטיקה?
גם אם תוכן הדברים לטובת ישראל, המחזות...

• הוסף לסימניות
"צדקה תציל ממות"

נכתב ע"י מיכל123;896462:
בעולמם של חרדים - נפל טיל והתגלה מחזה מופלא, יחד עם כל הכדוריות פוזרו מטבעות של שקלים חצאים ועשרות אגורות.. בבדיקה מעמיקה הוברר שהטיל הורכב מעמוד של תחנה שנגנב בבני ברק, ושכחו עליו את הקופה של קופת העיר..
בטח התכוונת לפוטו שופ הזה-

קבצים מצורפים

• קופות.jpg
    KB 45.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;896435:
אני לא ראיתי סילוף אבל מה שכן עולה מהראיון ההוא שהמראויין מציג יפה מאוד את הצד שלנו בעסק ונראה שהדברים התקבלו על ליבם

כמו שכבר הביאו פה, תראו שבדקה 2:12 מראים אדם שכביכול נפגע בה בשעה שבהמשך הסרט הוא נראה חי ובריא כשור ב-2:43...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;896471:
בטח התכוונת לפוטו שופ הזה-

פוטושופ? את בטוחה?
אמרו לי שזה דווח בחדשות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;896509:
פוטושופ? את בטוחה?
אמרו לי שזה דווח בחדשות.

את רצינית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;896534:
איך הכסף התפזר אם הקופה שלמה?

על זה אומרים " א קאשיא אוף א מעשה!!"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;896509:
פוטושופ? את בטוחה?
אמרו לי שזה דווח בחדשות.

נראה לך???
באמת.... חסר להם מאיפה לגנוב ברזל???? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אותי לימדו שכשטיל עף הוא מתפוצץ...

ברור זה פוטוש.

והתמונה המקורית -

קבצים מצורפים

• 54005333.jpg
    KB 51.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תעלו עוד תמונות, בא לי לתרום לנושא ולהכין משהו, כי זה באמת חשוב...

למי יש עוד תמונות? זה מאוד יעזור... תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;896727:
תעלו עוד תמונות, בא לי לתרום לנושא ולהכין משהו, כי זה באמת חשוב...

למי יש עוד תמונות? זה מאוד יעזור... תודה.

הנה ישנם עוד אבל קשים מאד לצפיה:(

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 110.2 · צפיות: 13
  • 2.jpg
    KB 100 · צפיות: 13
  • 3.jpg
    KB 72.2 · צפיות: 14
  • 4.jpg
    KB 119.9 · צפיות: 15
  • 5.jpg
    KB 107.8 · צפיות: 15
  • 6.jpg
    KB 105.6 · צפיות: 15
  • 7.jpg
    KB 79.7 · צפיות: 14
  • 8.jpg
    KB 119.8 · צפיות: 12
  • 9.jpg
    KB 121.1 · צפיות: 13
  • 10.jpg
    KB 40.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
עוד [תבדילו לבד מה שלנו ומה שלהם];)

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    KB 75.2 · צפיות: 20
  • 12.jpg
    KB 85.3 · צפיות: 12
  • 13.jpg
    KB 92.2 · צפיות: 15
  • 14.jpg
    KB 115 · צפיות: 35
  • 15.jpg
    KB 178.9 · צפיות: 26
  • 16.jpg
    KB 88.2 · צפיות: 13
  • 17.jpg
    KB 117 · צפיות: 14
  • 18.jpg
    KB 174.4 · צפיות: 15
  • untitled.jpg
    KB 99.1 · צפיות: 22
  • יירוט.jpg
    KB 24.1 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה